Ads Top

Σενάριο-Βόμβα για Ολυμπιακό! Παικταρά από την Μπενφίκα φέρνει ο Πέδρο Μαρτίνς



Στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς το όνομα του 28χρονου Αργεντινού κεντρικού αμυντικού της Μπενφίκα, Λισάντρο Λόπες. To10.gr καταγράφει τα δεδομένα.


Λισάντρο Εζεκίελ Λόπες. Ένα όνομα διόλου άγνωστο στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ενας παίκτης που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στο μεταγραφικό κάδρο των Πειραιωτών, ως μια λύση πρώτης γραμμής, χωρίς έως τώρα να έχει υπάρξει σοβαρή εξέλιξη στην περίπτωσή του. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι αυτό θα γίνει και τώρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, βρίσκεται στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς. Και η περίπτωσή του έχει μπει ξανά στο κάδρο.

Ο 28χρονος στόπερ της Μπενφίκα πέρασε το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν ως δανεικός στην Ιντερ, αλλά στους Νερατζούρι δεν κατάφερε να κερδίσει χώρο και χρόνο. Με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι. Ενώ είχαν προηγηθεί ακόμη 8 με τους Αετούς της Λισσαβόνας. Πριν από λίγες ημέρες οι Ιταλοί ενημέρωσαν την Μπενφίκα ότι δεν θα κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς του παίκτη, που είχε καθοριστεί στα 11 εκατ. ευρώ. Με αποτέλεσμα ο Λισάντρο να επιστρέφει στην Πορτογαλία και να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό ότι αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό υψηλού επιπέδου, που θα προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά στην άμυνα. Για αυτόν τον λόγο ασχολείται σοβαρά και με την περίπτωση του Κριστιάν Λέμα, ενώ εξέτασε και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ροντρίγκο Μολέδο, αλλά και του Πεδρά, τον οποίο πρότεινε στους Πειραιώτες ο Πέδρο Μαρτίνς. Αυτή τη φορά ο 48χρονος τεχνικός έχει στα χέρια του το όνομα του Λισάντρο Λόπες. Του πλέον γνωστού από τους προαναφερθέντες. Ενός παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο Ολυμπιακός και ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να μην συνεχίσει στην Μπενφίκα, παρά την αρνητική απόφαση της Ιντερ.

Από την Πορτογαλία προκύπτει ότι πρόθεση του Λισάντρο Λόπες είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο και να πάρει πολλές συμμετοχές. Κάτι που του έλειψε τη χρονιά που φεύγει. Στην Μπενφίκα αυτό δύσκολα θα συμβεί, ειδικά από τη στιγμή που ο τεχνικός των Αετών, Ρούι Βιτόρια, θα παραμείνει τουλάχιστον για ακόμη έναν χρόνο στον πάγκο τους. Ετσι, η αλλαγή ομάδας είναι μονόδρομος για τον παίκτη.

Η περίπτωση του Λόπες, βεβαίως, μόνο εύκολη δεν είναι. Πριν τον παραχωρήσει δανεικό στην Ιντερ (με οψιόν 11 εκατ. ευρώ!), η Μπενφίκα ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2021. Το γεγονός ότι δεν είναι στις προτεραιότητες του προπονητή του, προφανώς και αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα σε πιθανή διαπραγμάτευση. Με τους Πορτογάλους, ωστόσο, να εμφανίζονται διατεθειμένοι να συζητήσουν και τον δανεισμό του παίκτη, με οψιόν αγοράς. Αλλωστε, είναι γνωστό ότι σε διοικητικό επίπεδο ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα έχουν καλές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια. Σχέσεις που συνεχίζονται και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία ετοιμάζεται για δύο προσθήκες από του Αετούς.

Κλείνοντας, έχει σημασία να επισημάνουμε ότι όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Λισάντρο Λόπες. Αλλά το όνομα του Αργεντινού βρίσκεται στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς. Και εφόσον είναι μια λύση που προκριθεί από τον προπονητή και τους υπεύθυνους των μεταγραφών, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις…

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.