Ads Top

Τρομερό: Έκανε πανικό ο Ιβάν και τελείωσε όποιον του πήγε... κόντρα - Έρχεται ο παικταράς



Το όνομα του Τεέμου Πούκι εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, αφού ο Δικέφαλος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Φινλανδό επιθετικό.


Ο διεθνής παίκτης βρίσκεται σε επαφές με τους Θεσσαλονικείς και η διαφορά που χωρίζει τις πλευρές είναι πολύ μικρή, όπως παραδέχονται ανοικτά και οι εκπρόσωποι του παίκτη.

Ένας εξ΄αυτών είναι ο Κάλε Σόρμουνεν, ο οποίος πραγματοποίησε δηλώσεις για το μέλλον του Πούκι και είπε ενδιαφέροντα πράγματα για την πορεία των διαπραγματεύσεών του με τον ΠΑΟΚ.


Παραδέχθηκε ότι οι πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, αποκάλυψε όμως ότι ο πρώην άσος της Μπρόντμπι θα πάρει την οριστική του απόφαση μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον.

    Ωστόσο, με τα τωρινά δεδομένα και εφόσον ισχύει η εκτίμηση του Σόρμουνεν για τον χρόνο απόφασης του Πούκι, η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα χαλάσει!

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε ξεκαθαρίσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου ότι θα έχει στη διάθεσή του όσα χρήματα χρειαστεί για τον εκλεκτό της επιθεσης και τήρησε τη δέσμευσή του.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει με διαφορά την πιο δελεαστική πρόταση στον Πούκι σε σχέση με τους ανταγωνιστές του και απλώς περιμένει την επικύρωση των εξελίξεων. Ο Σαββίδης δεν φοβήθηκε να κοντραριστεί με τους υπόλοιπους «μνηστήρες» του διεθνούς παίκτη και ουσιαστικά διέλυσε τον ανταγωνισμό, καταθέτοντας μια προσφορά που κανένας από τους διεκδικητές του δεν δείχνει ικανός να ακολουθήσει!


Στην ουσία ο μόνος τρόπος να χαλάσει το deal με βάση τα τωρινά δεδομένα είναι είτε για κάποιο λόγο ο Πούκι να καθυστερήσει την απόφασή του περιμένοντας κάτι καλύτερο, κάτι που δεν μοιάζει πιθανό, είτε να εμφανιστεί άμεσα και από το… πουθενά κάποια τρελή πρόταση, που να ξεπερνά αυτή του Δικεφάλου!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.