Ads Top

«Ντου» Γιαννακόπουλου στη προπόνηση! - Απίστευτες ατάκες προς τους παίκτες!


Άστραψε και... βρόντηξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, φέρνοντας τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ προ των ευθυνών τους.


Η εικόνα των «πράσινων» στον πρώτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν αποκαρδιωτική. Το «τριφύλλι» έμεινε μακριά από το καλό του πρόσωπο πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή του εμφάνιση και μάλλον τη χειρότερη των τελευταίων ετών.

Το γεγονός αυτό, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε την οργή και την έντονη δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος πήγε σήμερα (4/6) το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες της ομάδας πριν την προπόνηση.

Συγκεκριμένα, τους τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μετρά 22 σερί σεζόν έχοντας κατακτήσει τουλάχιστον έναν τίτλο (από το 1996) και δεν είναι δυνατόν να είναι εκείνοι που θα συνδέσουν το όνομά τους με μια «στείρα» χρονιά. «Αποκλειστήκατε από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και από την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, την Ρεάλ στην Ευρωλίγκα. Δεν σας είπαμε τίποτα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να χάσετε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της τελευταίας δεκαετίας. Αν το… καταφέρετε και αυτό να σηκωθείτε όλοι και να φύγετε», τους είπε αρχικά, μεταξύ άλλων, σε έντονο ύφος.


Πηγή: Onsports.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.