Ads Top

Στα «μαχαίρια» ο μάνατζερ του Γκερέρο με τη Λεγκανές ελέω… Ολυμπιακού


Η μη ανανέωση του Ισπανού επιθετικού με το σύλλογο της Μαδρίτης έχει δημιουργήσει μεγάλη ένταση μεταξύ του μάνατζερ του παίκτη και των ανθρώπων της ομάδας.


Η μη ανανέωση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο με την Λεγκανές και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έχει «παράπλευρες» απώλειες. Τι εννοούμε; Είναι ήδη γνωστή η ανακοίνωση της διοίκησης του ισπανικού συλλόγου, με την οποία κατηγορεί τους ατζέντηδες του παίκτη για έλλειψη συνεργασίας. Η «διαμάχη» έχει όμως και συνέχεια, αφού ο agent του παίκτη Ζεσούς Μέσας απάντησε στους ιθύνοντες της ομάδας!

Αμφότεροι κατηγορούν ο ένας τον άλλον, σε ξεχωριστές δηλώσεις για έλλειψη συνεργασίας τη χρονική στιγμή που η ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας του παίκτη με τη Λεγκανές ήταν πολύ κοντά.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την Τετάρτη, μετά την άφιξη του Γκερέρο στην Αθήνα και την παρουσίασή του από τους Ερυθρόλευκους, η Λεγκανές, όπως προαναφέραμε, μέσω επίσημης ανακοίνωσης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την στάση του μάνατζερ του παίκτη.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Η Λεγκανές εύχεται στον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο τα καλύτερα μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό. Τον ευχαριστούμε για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που έδειξε στα δύο χρόνια της συνεργασίας μας. Λυπούμαστε για την έλλειψη συνεργασίας με την εταιρία Elite Sports Asesores SL και τον κ. Ζοσέ Ζεσούς Μέσας Πουέρτα, ώστε να φτάσουμε σε επιτυχή αποτέλεσμα στις προχωρημένες διαπραγματεύσεις που είχαμε, για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας».

Στην Ισπανία αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι είναι η πρώτη φορά που η ομάδα αντιδράει έτσι, αφού δεν κατάφερε να επιτύχει συμφωνία ανανέωσης με έναν από τους παίκτες της.

Την Πέμπτη (14/06) ο Μεσάς, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας του γραφείου εκπροσωπήσεων, απάντησε με ένα εκτενές κείμενο: «Λίγοι άνθρωποι έχουν το συναίσθημα της εκτίμησης που είχα και έχω εγώ για τη Λεγανές», δήλωσε αρχικά. «Τούτου λεχθέντος, προσπαθούν να αναμειγνύουν αυτό το συναίσθημα με την επαγγελματική μου σχέση με τη Λεγκανές», συνεχίζει. «Κύριοι, ηγούμαι μιας εταιρείας που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πελατών μου πάνω απ ‘όλα (…) Η χρήση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των κοινωνικών δικτύων και τρίτων για την απόκτηση ενός προσωπικού οφέλους δεν μου ταιριάζει. Ζήτω η Λεγκανές», κλείνει την τοποθέτησή του ο Μέσας.

Άγνωστο παραμένει, αν μετά από αυτή την ανακοίνωση, θα επηρεαστεί το μέλλον του Ιβάν- El Pichu-Κουέγιαρ, του τερματοφύλακα της Λεγκανές που εκπροσωπείται επίσης από τον Μεσάς. Ο τερματοφύλακας έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα.

Αυτή η σύγκρουση «γεννήθηκε» την περασμένη Παρασκευή, όταν, με την ανανέωση του συμβολαίου του Γκερέρο να είναι ένα βήμα πριν υπογραφεί, διέρρευσε ότι υπάρχει ήδη μια συμφωνία ο «Γκερέρο παίκτης της Λεγκανές για τρεις ακόμα σεζόν, μέχρι το 2021». Η δημοσίευση των ειδήσεων έκανε έξαλλους τόσο την ομάδα όσο και τον εκπρόσωπο του παίκτη. Παρ ‘όλα αυτά, η διαδικασία συνεχίστηκε. Ή έτσι φαινόταν.

Οι επαφές «πάγωσαν» το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, νωρίς το απόγευμα, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι η μεταγραφή του Γκερέρο έκλεισε. Η πρόταση των Ερυθρόλευκων έπεισε τον επιθετικό και τον Μέσας, σε σύγκριση με την αντίστοιχη του συλλόγου της Ισπανίας. Μια μέρα αργότερα, την Τρίτη, ο παίκτης από το Τολέδο υπέγραψε με τη νέα του ομάδα και το πρωί της Τετάρτης ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες, αφήνοντας πίσω του… συντρίμμια.
to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.