Ads Top

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τον έκλεισε και τον «πάγωσε» - «Κίνδυνος» για δύο από μάνατζερ;



Σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα κινείται μεταγραφικά ο Ολυμπιακός, καθώς στόχος τους είναι να κλείσουν άμεσα, ίσως και εντός της εβδομάδας, δύο με τρεις παίκτες. Αυτό αποκάλυψε άλλωστε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο συνέδριο της Θύρας 7, όπου ανέφερε στην ομιλία του ότι θα γίνουν άμεσα μέχρι και τέσσερις κινήσεις.
Ο πρώτος λοιπόν που βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό είναι ο Ιβάν Κουεγιάρ, ο οποίος προορίζεται για δεύτερος τερματοφύλακας, πίσω από τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Η υπόθεση του θεωρείται σχετικά εύκολη και για αυτό στο Λιμάνι δεν βιάζονται ιδιαίτερα για τον κλείσουν.


Ο Ισπανός γκολκίπερ της Λεγανές θέλει να έρθει στην Ελλάδα και ήδη έχει… ψηθεί με την προοπτική του Ολυμπιακού, ωστόσο ακόμα δεν θέλουν οι Ερυθρόλευκοι να κλείσουν την υπόθεση, καθώς υπάρχουν άλλα θέματα που τους βιάζουν. Και αναφερόμαστε στις προσθήκες στην θέση του στόπερ και του χαφ, αλλά και στις αποχωρήσεις!

Επιστροφή Ραμαντάνι στον Ολυμπιακό;

Φούντωσαν το τελευταίο διάστημα οι φήμες περί… επιστροφής του γνωστού μάνατζερ Ραμαντάνι στα δρώμενα του Ολυμπιακού, μέσω του νεαρού Νικολάου. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο ατζέντης ψάχνει ομάδα για τον πελάτη του και προσπαθεί να τον σπρώξει στο εξωτερικό, ώστε να φέρει χρήματα στους Πειραιώτες και παράλληλα να φτιάξει και τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα ωστόσο με όσα έμαθε το Sportdog.gr, για την ώρα δεν υπάρχει καμία επαφή του Ραμαντάνι με τον Ολυμπιακό, ούτε και προσπάθεια για να βρει ομάδα στον Νικολάου. Αυτή τη στιγμή, οι σχέσεις του με το Λιμάνι παραμένουν… παγωμένες, κάτι που έχει φανεί και με την υπόθεση του Μάρκο Μάριν.

Ο Ραμαντάνι και οι συνεργάτες του στην Ελλάδα δεν έχουν κάνει, τουλάχιστον ακόμα, κάποια κίνηση για να φέρουν πρόταση σε Μάριν ή Νικολάου και αυτό ίσως οφείλεται και στο ότι δεν έχουν κάποια επαφή με τον Ολυμπιακό.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.