Ads Top

Στον «αέρα» τελειωμένη μεταγραφή του Ολυμπιακού - «Παίζει» επιστροφή που θα τρελάνει τους οπαδούς



Με τον χρόνο πλέον να κυλάει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, στο Λιμάνι τρέχουν πλέον τα θέματα των μεταγραφών, παράλληλα φυσικά με αυτά των αποδεσμεύσεων.


Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, υπάρχει έντονη φημολογία πως υπάρχει κινητικότητα για την θέση του δεξιού μπακ, η οποία απορρέει κυρίως από το γεγονός πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, μέσα στις επόμενες ημέρες θα φέρει καλή πρόταση. Στο Λιμάνι, μετά και την περσινή μετριότατη σεζόν του Νορβηγού θα ήθελαν να τον πουλήσουν, ωστόσο έχουν ξεκαθαρίσει στην πλευρά του παίκτη, πως αυτό θα γίνει, μόνο εφόσον έρθει η κατάλληλη προσφορά.

Με τα σενάρια όμως να πληθαίνουν πλέον για τον Ομάρ, στον Ολυμπιακό ήδη έχουν ξεκινήσει να… ψάχνονται για την επόμενη ημέρα και ένα από τα ονόματα που ακούγεται έντονα, είναι αυτό του Βασίλη Τοροσίδη!

Ο Έλληνας άσος μάλιστα, κυκλοφορεί πλέον ως ελεύθερος στην αγορά, καθώς δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπολόνια και έτσι η περίπτωσή του είναι αρκετά ελκυστική. Ο «Τόρο» έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνεται και σίγουρα αποτελεί μία καλή λύση για τους Πειραιώτες, καθώς γνωρίζει την ομάδα και το περιβάλλον και δεν θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής, ενώ και τα λεφτά που ζητάει, δεν ξεφεύγουν για το μπάτζετ του φετινού Ολυμπιακού.

Για την ώρα πάντως, ο Τοροσίδης βρίσκεται στη λίστα και δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, ενώ θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες έχουν στο ρόστερ τους νεαρούς Ιγκόρ και Σάλιαγκα, ενώ υπάρχει φλερτ και με τον Μασούρα της ΑΕΛ.

Πού κολλάει του Ρισβάνη;

Παίκτης του Ατρομήτου θα έπρεπε να είναι εδώ και μέρες ο Σπύρος Ρισβάνης, καθώς από την προηγούμενη εβδομάδα υπάρχει συμφωνία μεταξύ της ομάδας του Περιστερίου και του Ολυμπιακού, ώστε ο Ανδρέας Γιαννιώτης να… πιάσει Λιμάνι και ο νεαρός στόπερ να μείνει με κανονική μεταγραφή στην ομάδα που έπαιξε και πέρυσι.

Μέχρι αυτή τη στιγμή όμως, ο Ρισβάνης ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τους Περιστεριώτες, παρότι οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα. Το «κόλλημα» σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας και πιο συγκεκριμένα το συμβόλαιο του Έλληνα άσου.

Ο Ρισβάνης έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν στις 200.000 ευρώ, χρήματα που ο Ατρόμητος δεν μπορεί να δώσει, ακόμα και για παίκτη που υπογράφει ως ελεύθερο. Γι’ αυτό λοιπόν και γίνεται παζάρι και έχει πέσει ακόμα στο τραπέζει ακόμα και η πρόταση, να τον πληρώσει ο Ολυμπιακός για έναν ακόμα χρόνο, ωστόσο το επόμενο καλοκαίρι, θα υπάρχει πάλι το ίδιο πρόβλημα!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.