Ads Top

Τεράστιες αλλαγές: Αφεντικό στον Ολυμπιακό ο Μπλατ – Τι θα γίνει με τον Σπανούλη και το συμβόλαιο



Ο Ντέιβιντ Μπλατ έρχεται για να αναλάβει τον Ολυμπιακό και σίγουρα πλέον θα είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας. Κάτι που φάνηκε πριν καν ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομάδας.
Το τεχνικό επιτελείο επί Σφαιρόπουλου… ξηλώνεται, ο Τόμιτς είναι στην πόρτα της εξόδου και ο Μπλατ ετοιμάζεται να φέρει όσους εκείνους θεωρεί τους κατάλληλους. Επί της ουσίας, ο Αμερικανός προπονητής δέχτηκε την πρόταση των Αγγελόπουλων με τον όρο να είναι εκείνος το απόλυτο αφεντικό. Να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε όλα και όχι μόνο στο ρόστερ.

Οι Αγγελόπουλοι φυσικά έδωσαν το «ok» στον Μπλατ και προχώρησαν την υπόθεση του, αφήνοντας τον να κάνει όποιες αλλαγές θέλει. Και φυσικά συζήτησαν μαζί του και το θέμα του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είναι σε διαδικασία ανανέωσης.

Μίλησαν για το συμβόλαιό του, για τον χρόνο που θα έχει και για τον ρόλο. Ο Μπλατ δεν πρόκειται να του… στερήσει τον ηγετικό του ρόλο. Ωστόσο, αναμένεται να κάνει διαχείριση μαζί του ώστε να τον έχει έτοιμο στα μεγάλα και καθοριστικά ματς του Ολυμπιακού μέσα στη σεζόν.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.