Ads Top

Μολέδο: «Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα, πιο εύκολο να γίνει τον Γενάρη»


Ο Ροντρίγκο Μολέδο θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, τονίζοντας ωστόσο πως θα είναι πιο εύκολο να φύγει από την Ιντερνασιονάλ τον Γενάρη. Τι είπε για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και τη ρήτρα του Παναθηναϊκού.


Στην εφημερίδα «LiveSport» μίλησε ο Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σενάρια, τα χρήματα που ζητάει η Ιντερνασιονάλ, αλλά και τη ρήτρα του Παναθηναϊκού.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος αμυντικός

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Δεν μπορώ να πω πολλά αυτή τη στιγμή. Με τιμά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά έχω συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ και αυτή αποφασίζει»

Για τη συνάντηση που φέρεται να είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο: «Δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό... Παίζω στην Ιντερνασιονάλ, ανήκω στην Ιντερνασιονάλ και από εκείνη εξαρτάται».

Για το αν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και σε ποια ομάδα: «Θέλω πολύ να γυρίσω εδώ. Δεν είναι όμως στο χέρι μου. Διαβάζουν εδώ οι φίλοι μου τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες και τη μία είμαι στα κόκκινα και την άλλη στα κίτρινα. Μόνο για τον ΠΑΟΚ δεν έχει γραφτεί ακόμα... Μου αρέσει πολύ η Αθήνα, ήμουν δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και νιώθω καλά εδώ».

Για το αν ισχύει πως η Ιντερνασιονάλ ζητάει 3 εκατ. ευρώ: «Δεν νομίζω πως είναι τόσα τα χρήματα. Το θέμα είναι ότι η Ιντερνασιονάλ δεν θέλει να με δώσει τώρα. Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, στα τελευταία 8 παιχνίδια έχουμε μόνο νίκες ή ισοπαλίες, πάμε καλά και στην ομάδα πιστεύουν ότι μπορούμε να στοχεύσουμε ψηλά. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να φύγω τώρα από την Ιντερνασιονάλ. Νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολα τον Ιανουάριο. Όμως, στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ».

Για τη ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή σε ελληνική ομάδα: «Για όλα υπάρχουν λύσεις. Αυτό με έχει μάθει η εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο. Όλα είναι θέμα συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και συνεννοήσεων από όλες τις πλευρές»

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.