Ads Top

«Φουρτούνες» με δύο αστέρια του Ολυμπιακού - Θα γίνει «χαμός» - Τρέλα στο λιμάνι!



Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς παίκτες στη λίστα αυτών που θέλει να ξεφορτωθεί μέσω πωλήσεων (ή δανεισμών), μέχρι στιγμής δεν έχει τελεσφορήσει κάποια υπόθεση.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Μάρκο Μάριν, ο οποίος εμφανιζόταν να είναι «κλεισμένος» από τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση των Σέρβων.

Για τον Γερμανό άσο σας έχουμε επισημάνει ότι τα δεδομένα είναι κάπως περίπλοκα αφού ο ίδιος δεν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό, ενώ το γεγονός ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο δυσκολεύει την υπόθεση για τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα πρέπει να τον αποζημιώσουν για να φύγει, εάν δεν βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει.

Αναφορικά με τον Μάριν γράφεται επίσης ότι υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους των ΗΠΑ και της Κίνας, όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportdog.gr, προς το παρόν στον Ολυμπιακό δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση, ενώ ούτε ο ίδιος ο Γερμανός έχει συζητήσει με άλλη ομάδα.


Κανένα θέμα με Φορτούνη και Μπεσίκτας

Όσον αφορά σε ένα άλλο μεγάλο αστέρι των Πειραιωτών, τον Κώστα Φορτούνη, δημοσιεύματα επιμένουν να συνδέουν το όνομά του με τη Μπεσίκτας.

Παρ’ όλα αυτά, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, δεν υπάρχει κανένα θέμα με την τουρκική ομάδα και τον διεθνή μέσο.

Ούτε ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να τον πουλήσει με… ψίχουλα ούτε ο ίδιος ο παίκτης προτίθεται να φύγει από την ομάδα. Παράλληλα. η Μπεσίκτας, γνωρίζοντας και τα παραπάνω, σε καμία περίπτωση δεν τον έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας, σε αντίθεση με όσα γράφονται.


Σας βρήκαμε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Κρήτη! Ταξιδέψτε μόνο με 18€!



sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.