Ads Top

Βόμβες Γιαννακόπουλου στην προπόνηση: «Αν το χάσετε από αυτό τον Ολυμπιακό, να φύγετε όλοι…»



Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το απόγευμα και τα... έχωσε πολύ άγρια στους παίκτες, για την εικόνα και την εμφάνιση στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όπου έχασαν με 75-65.


Μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ τόνισε πως το Τριφύλλι  μετράει 22 σερί σεζόν έχοντας κατακτήσει τουλάχιστον έναν τίτλο και δεν είναι δυνατόν να είναι εκείνοι που θα συνδέσουν το όνομά τους με μια «στείρα» χρονιά και τους τόνισε πως θα είναι ανεπίτρεπτο να χάσουν το πρωτάθλημα από τον «χειρότερο Ολυμπιακό της 10ετίας»!

«Αποκλειστήκατε από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και από την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, την Ρεάλ στην Ευρωλίγκα. Δεν σας είπαμε τίποτα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να χάσατε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της τελευταίας δεκαετίας. Αν το… καταφέρετε και αυτό να σηκωθείτε όλοι και να φύγετε», τους είπε μεταξύ άλλων, σε έντονο ύφος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην εικόνα που έδειξαν οι «πράσινοι» στον πρώτο τελικό λέγοντας: «Δεν είναι δυνατόν κάποιοι από εσάς να τελειώνετε έναν τελικό χωρίς να έχετε κάνει ούτε ένα φάουλ. Αυτό δείχνει πολλά. Τα παχυλά συμβόλαια και οι αυξήσεις έρχονται μόνο μετά από ομαδικούς τίτλους και όχι με προσωπικά ρεκόρ και διακρίσεις»!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.