Ads Top

Στα κάγκελα ο κόσμος του ΠΑΟ μετά τη «σφαλιάρα» - Εντολή-ΣΟΚ στον Δημήτρη - «Πρέπει να...»!



Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το break του Ολυμπιακού αποφάσισε να τιμωρήσει όλη την ομάδα με αυστηρό πρόστιμο, το οποίο θα ενεργοποιηθεί, αν και εφόσον ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα.


Μάλιστα, το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ πήγε και στη χθεσινή προπόνηση των παικτών του Εξάστερου και «τα έχωσε» για τα καλά σε όλους, τονίζοντας πως «θα φύγουν αν η ομάδα χάσει τον τίτλο απ' αυτόν τον αντίπαλο».

Η συγκεκριμένη αντίδραση του ηγέτη του Τριφυλλιού φαίνεται πως βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και τον κόσμο του συλλόγου, ο οποίος στη συντριπτική του πλειοψηφία τάσσεται υπέρ του προστίμου, προκειμένου να «ξυπνήσουν» άπαντες και να αγωνιστούν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Οι οπαδοί προφανώς είδαν ότι στο πρώτο παιχνίδι αρκετοί παίκτες δεν τα έδωσαν όλα και θεωρούν ότι με τις ενέργειες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα «ταρακουνηθούν» και θα αποδώσουν όπως πρέπει στη συνέχεια της σειράς και αρχής γενομένης από το προσεχές παιχνίδι στο ΣΕΦ, το οποίο αναμένεται να κρίνει κατά πολύ τον φερινό πρωταθλητή.

Το εντυπωσιακό είναι ότι φίλοι του Παναθηναϊκού συμφωνούν με το πρόστιμο που αποφάσισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο απίστευτο ποσοστό του 90%, κάτι που σημαίνει ότι σχεδόν όλοι θεωρούν την τακτική του αφεντικού της ΚΑΕ ενδεδειγμένη για να ανατρέψει τα δεδομένα και να σώσει την κατάσταση.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.