Ads Top

Έβγαλαν «μαχαίρια» Αγγελόπουλοι-Δημήτρης, κόλαση στο ΟΑΚΑ


Έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση, άγριο παιχνίδι για την κούπα! - Ο Θεός να βάλει το χέρι του...


Διαιτησία: το αγαπημένο «άθλημα» των Ελλήνων. Και η αιώνια κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο. Στο μπάσκετ είναι πιο συχνά τα κονταροχτυπήματα, αφού είναι περισσότερα τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η μάχη έχει φουντώσει, καθώς μπροστά μας έχουμε τον τελευταίο τελικό. Εκείνο το ματς που θα βγάλει τον πρωταθλητή. Τον λιγότερο αποτυχημένο της χρονιάς. Η ομάδα που θα χάσει θα μείνει με άδεια τα χέρια, αφού απέτυχε και στο Κύπελλο και στην Ευρωλίγκα. Το δράμα θα είναι μεγαλύτερο για τον Ολυμπιακό, αφού και πέρυσι με άδεια τα χέρια έμεινε.

Ο Παναθηναϊκός έβραζε για τη διαιτησία του τέταρτου τελικού και έβγαλε σκληρή ανακοίνωση. Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη στη κλήρωση των διαιτητών για τον πέμπτο τελικό. Ελάτε, όμως, που δεν έγινε κλήρωση. Εγινε ορισμός. Οπως είχε γίνει και πέρυσι. Πέρυσι δεν μίλησε κανείς. Οι διαιτητές ήταν άψογοι στον πέμπτο τελικό και δεν θα μπορούσαν να είναι κι αλλιώς, αφού από το ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε το παιχνίδι σε περίπατο.

Τώρα, όμως, έχει γίνει το «έλα να δεις» με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να «επηρεάσουν» τους Αναστόπουλο, Κορομηλά και Μάνο, που θα σφυρίξουν αύριο. Ο Ολυμπιακός έκανε λόγο για σκάνδαλο: «Είναι σκάνδαλο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος αποφάσισε η ΚΕΔ να κάνει ορισμό. Το γιατί είναι ξεκάθαρο σε όλους», είναι η θέση των Πειραιωτών.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη πλευρά, αυτό που λέει (όχι επισήμως) είναι ότι «αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά πως στον Ολυμπιακό είναι εκτός τόπου και χρόνου. Υπενθυμίζουμε πως και πέρσι στον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών είχε προηγηθεί ορισμός και ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χωρίς μάλιστα να υπάρχουν παράπονα από καμία πλευρά.

Ας μας πουν επιτέλους τι θέλουν στον Ολυμπιακό. Ας μας πουν ποιους θέλουν. Εχουν δώσει αγώνα για να σφυρίζουν στους τελικούς οι διαιτητές της Ευρωλίγκας και τα κατάφεραν. Και στον τέταρτο και στον πέμπτο τελικό. Ας μας πουν επιτέλους τι άλλο θέλουν».

Καταλαβαίνει και ένα μικρό παιδί ότι ο καθένας, για μία ακόμη φορά, κοιτάζει το συμφέρον του, κοιτάζει να κερδίσει τις εντυπώσεις, κοιτάζει να «επηρεάσει» τους διαιτητές. Μέχρι στιγμής, η διαιτησία έχει ευνοήσει στο πρώτο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό και στο τέταρτο τον Ολυμπιακό. Και στα δύο παιχνίδια, νίκησε ο Ολυμπιακός. Και 50-50 να ήταν η διαιτησία στο τέταρτο ματς, πάλι οι Πειραιώτες θα κέρδιζαν, αφού ήταν καλύτεροι.

Τι θα γίνει αύριο, μόνο ένας Θεός ξέρει. Το πάθος για τον τίτλο είναι τεράστιο και ουδείς μπορεί να προδικάσει την εξέλιξη και το τέλος ενός τέτοιου παιχνιδιού.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.