Ads Top

Τρέλανε και τα στοιχήματα ο Ολυμπιακός - Όλα τούμπα για τον πρωταθλητή!


Πανικός στις στοιχηματικές μετά το break των Πειραιωτών.Το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον έφερε σε θέση φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τις στοιχηματικές εταιρείες.


Τούμπα η κατάσταση και σε στοιχηματικό επίπεδο για τον φετινό πρωταθλητή στην Stoiximan.gr Basket League. Οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να σπάσουν την έδρα του "αιωνίου" αντιπάλου τους και με το χθεσινό break στο ΟΑΚΑ, πήραν... κεφάλι στην κούρσα για να φτάσουν πρώτοι στις τρεις νίκες.

Το 1-0 στους τελικούς μάλιστα έφερε θεαματική αλλαγή στις αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου, αφού πριν την έναρξη του Game 1, ο Παναθηναϊκός παιζόταν στα επίπεδα του 1,25, ενώ ο Ολυμπιακός μέχρι και στο 3,80!

Πλέον όμως το σκηνικό έχει ανατραπεί πλήρως κι από τη στιγμή που η ομάδα του Σφαιρόπουλου έκανε δικό της το πλεονέκτημα έδρας, θεωρείται εκείνη ως η επικρατέστερη πρωταθλήτρια.

Σε πιο... μετριοπαθή επίπεδα ο φαβοριτισμός του Ολυμπιακού στον ΟΠΑΠ, όπου παίζεται στο 1,65 έναντι 1,85 του Παναθηναϊκού, η ψαλίδα όμως ανοίγει διαδικτυακά. Συγκεκριμένα το σετ στον Stoiximan είναι 1,70 έναντι 2,10, ενώ ακόμη μεγαλύτερος είναι ο φαβοριτισμός των "ερυθρολεύκων" για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς την προσεχή Πέμπτη, όπου το διπλό παίζεται ως και το 2,50 ενώ ο άσος στο 1,50-1,55 για απλή νίκη.

Δείτε αποδόσεις για τον πρωταθλητή (* ΟΠΑΠ και Stoiximan είναι προς το παρόν διαθέσιμες):



Δείτε τις αποδόσεις και για τον αγώνα της Πέμπτης: 




sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.