Ads Top

«Κόλαση» στον Ολυμπιακό πριν το ΟΑΚΑ - Του κλέβουν τον παικταρά; - «Ντου» από ομάδα που σαρώνει


Xoντρό παιχνίδι για top άσο, θα αφήσει κάγκελο τους Πειραιώτες;


Η Μπαρτσελόνα έμεινε ζωντανή για την πρόκριση στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος, κερδίζοντας το βράδυ της Παρασκευής την Μπασκόνια και μειώνοντας σε 2-1.

Ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στο πρωτάθλημα, έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Εχει αναφερθεί εδώ και μέρες ότι έχει κλείσει τον Κέβιν Πάνγκος της Ζαλγκίρις, ενώ τις τελευταίες ώρες γράφτηκε ότι παίρνει και τον Μπραντ Γουοναμέικερ της Φενέρ.

Γράφτηκε επίσης ότι φεύγει ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει στα τρία χρόνια που βρέθηκε στην Βαρκελώνη. Δεν αποκλείεται, όμως, να πάει άλλος παίκτης με ελληνικό διαβατήριο. Ελληνας δηλαδή. Δεν είναι εύκολο, αλλά οι Καταλανοί ρώτησαν για την περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου, που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό σε λίγες μέρες.

Τον νεαρό άσο θέλουν και οι Μπόστον Σέλτικς με το μίνιμουμ συμβόλαιο, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Παναθηναϊκό. Εννοείται ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός και θα προσπαθήσει να τον κρατήσει με νύχια και με δόντια, αφού στόχος του είναι να διατηρήσει τον ελληνικό του κορμό.

Οπως καταλαβαίνει ο καθένας, θα είναι θερμό το καλοκαίρι για τον 24χρονο φόργουορντ, που φέτος κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Και όπως είναι λογικό θα κοιτάξει να πάρει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο, τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο και από πλευράς αγωνιστικού ρόλου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε παράπονα από τον Ολυμπιακό, εδώ και μερικούς μήνες, όμως, χρησιμοποιείται όπως πρέπει και όπως θέλει ο ίδιος. Αν και για να γίνει αυτό, μπήκε στο περιθώριο ο Χόλις Τόμπσον, ο οποίος δεν ήταν άσχημος, αλλά μετά από ένα σημείο δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί ακριβώς σε αυτά, που ήθελε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.