Ads Top

Λέει... όχι σε μεταγραφάρα «τσαμπιονάτη» ο Λουτσέσκου - Για ποιον πατάει πόδι



O μεταγραφικός «πυρετός» συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα αναφορικά με την ενίσχυσή τους.


Φυσικά, εκτός από τις μεταγραφές, πολύς ντόρος γίνεται και για ενδεχόμενες πωλήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα κάνουν… χώρο στο ρόστερ για να έρθουν νέοι παίκτες.




Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της τουρκικής Αλάνιασπορ. Για τον Ανγκολέζο φέρεται να επικρατεί διχογνωμία στο εσωτερικό της ομάδας, αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ και… που συζητά την παραχώρησή του.

Αντιθέτως, από τη διοίκηση δε θα έλεγαν όχι σε ένα ενδεχόμενο πώλησης, ώστε να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός εξτρέμ από το «πάνω ράφι» προκειμένου ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Πάντως, η υπόθεση έχει δρόμο, ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η βούληση της πλευράς του παίκτη, ο οποίος έχει εκδηλώσει την επιθυμία να ανανεώσει το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο, σε περίπτωση που μείνει στην ομάδα.

Τι ισχύει για τα ονόματα από Ελλάδα

Κατά τα άλλα, με τον ΠΑΟΚ εξακολουθούν να συνδέονται, βάσει δημοσιευμάτων, περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη Superleague.

Η υπόθεση του Κόντε φαίνεται να μην προχωρά, αφού Δικέφαλος φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον Τεέμου Πούκι για την επίθεση.

Αντιθέτως, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, είναι καπαρωμένος είναι καπαρωμένος από τον Δικέφαλο και η μεταγραφή του αναμένεται να κλείσει όταν ο ΠΑΟΚ ξεφορτωθεί τον Ροντρίγκο Ρέι.

Τέλος, πιο μπερδεμένη από τις παραπάνω φαίνεται πως είναι η υπόθεση του Κυριάκου Κιβρακίδη. Ο Δικέφαλος διατηρεί μεν τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που θελήσει να τον αποκτήσει, όμως μέχρι στιμγής δεν έχει υπάρξει κάποια νέα επαφή με τον Ατρόμητο ή με την πλευρά  του παίκτη. Άλλωστε, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η ομάδα του Περιστερίου αναμένεται να ζητήσει ποδοσφαιριστές με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ, ίσως και ως ανταλλάγματα για την παραχώρηση του Έλληνα δεξιού μπακ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.