Ads Top

Χαμός με παικταρά, τα σκάει χοντρά ο Ιβάν, αλλά...



Με γοργούς ρυθμούς και πολύ χρήμα στην αγορά προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, καθώς ήδη ανακοινώθηκε ο Χατσερίδης, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κι άλλες κινήσεις.


Άλλωστε, όπως σας είχε ενημερώσει το sportdog.gr από την επόμενη μέρα κιόλας του τελικού του Κυπέλλου, στόχος ήταν μέχρι τα μέσα Ιουνίου, να έχουν ανακοινωθεί οι πρώτες δύο μεταγραφές.

Η επόμενη λοιπόν προσθήκη, θα αφορά πιθανότατα την επίθεση και ήδη είναι έτοιμη η σχετική λίστα στην Τούμπα και εξετάζεται από τον Λούμπος Μίχελ, τους συνεργάτες του, τον Γιώργη Σαββίδη και φυσικά τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ανάμεσα λοιπόν στα ονόματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται και αυτό του Πούκι, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό, ενώ τον τελευταίο μήνα το όνομά του έχει «παίξει» τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την ΑΕΚ. Η περίπτωσή του είναι ακριβή, ωστόσο τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για τους Θεσσαλονικείς.

Φυσικά, δεν ισχύει ότι ζητάει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν το 1.2 εκατ. ευρώ, αφού ψάχνει πρόταση που θα πλησιάζει τις 800.000 ευρώ, χρήματα που σαφέστατα μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ, για τον επιθετικό που θα βρίσκεται στο πλευρό του Πρίγιοβιτς.

Ο κύριος λόγος λοιπόν που έχει… κολλήσει, για την ώρα, η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι οι ενδοιασμοί του Δικεφάλου σχετικά με το γεγονός ότι ο Πούκι δεν «έπιασε» σε πρωταθλήματα όπως η Ισπανία και η Γερμανία, αλλά και ο τρόπος που θα κλείσει το deal. Άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, αναφέρουν πως ακόμα δεν έχει βρεθεί η λύση για να συμφωνήσουν με τους συνεργαζόμενους μάνατζερ που χειρίζονται την υπόθεση.

Πάει… πίσω του Κόντε!

Με τον Πούκι λοιπόν να παραμένει σε πρώτο πλάνο, αλλά και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, τη δεδομένη στιγμή έχει πάει αρκετά πίσω η υπόθεση Κόντε. Ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα δεν βρίσκεται πλέον στην προτεραιότητες του Δικεφάλου και αν τελικά ασχοληθούν ξανά μαζί του, τότε θα πρόκειται για πισωγύρισμα!

Στον ΠΑΟΚ πάντως δεν φαίνεται πως θα ασχοληθούν άλλο με τον Κόντε και ψάχνουν στην αγορά κάτι καλύτερο. Άλλωστε, χρήματα υπάρχουν μετά την υπόσχεση του Σαββίδη για απεριόριστο μπάτζετ. Ήδη έκλεισαν την συμφωνία με τον Χατσερίδη, που μαζί με την εφορία θα φτάσει σχεδόν στα 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε αυτά τα ποσά θα κυμανθεί και η μεταγραφή του Βέρνμπλουμ, εφόσον τελικά προχωρήσει.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.