Ads Top

Ποιοι πήγαν Ρέντη, η έκπληξη, οι κομμένοι και ο… Νικόλης!


Όλα όσα έγιναν στην ιδιαίτερη «πρώτη» του Ολυμπιακού: Δεν μίλησε στους παίκτες ο Πέδρο Μαρτίνς. Γιατί έλειπε ο Γκερέρο, γιατί κόπηκε ο Αντρέ Μαρτίνς, τι γίνεται με τους «κομμένους». Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ...


Τα κεφάλια μέσα. Από το απόγευμα της Παρασκευής η χρονιά ξεκίνησε για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Από τις 17:30 οι παίκτες που είχαν ενημερωθεί από τους Ερυθρόλευκους, έδωσαν το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Εκεί, ωστόσο, δεν συνάντησαν τον Πέδρο Μαρτίνς. Καθώς η διαδικασία άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να υποδέχεται τους παίκτες και να τους καλωσορίζει.

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, λοιπόν, χρειάστηκε να βρεθούν στο προπονητήριο του Ολυμπιακού μόνο για λίγα λεπτά ο καθένας. Ολοι τους πραγματοποίησαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους άμεσους συνεργάτες του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών, γνωρίστηκαν με τους νέους και τους παρέδωσαν χαρτιά με το πλήρες πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθούν σε καθημερινή βάση. Πρόγραμμα που αφορά ακόμη και το τι πρέπει να τρώνε από εδώ και πέρα, ενώ περιλαμβάνει και όλες τις ώρες λεπτομέρειες της προετοιμασίας.

Οσο για το ποιοι ήταν στο Ρέντη; Η αρχική λίστα άλλαξε κατά κάποια πρόσωπα. Ετσι, οι παίκτες που έδωσαν το παρών στην ιδιαίτερη «πρώτη» του Ολυμπιακού ήταν οι εξής:  Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σκαφίδας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Κούτρης, Μανθάτης, Μάνος, Νικολάου, Σάλιακας, Σιώπης, Τσιμίκας, Βρουσάι, Βέργος, Σεμπά, Καμαρά, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Βούκοβιτς, Πάρντο, Ρομαό, Μάριν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από την ακαδημία που δεν είχε παραστάσεις με την πρώτη ομάδα και θα ακολουθήσει τον Ολυμπιακό στο Ζέεφελντ είναι ο 16χρονος (16/06/2002). Ο «μικρός» θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα που διαθέτει η ακαδημία των Πειραιωτών και επιλέχθηκε να ακολουθήσει την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, λόγω και του ότι ο Λεονάρντο Κούτρης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον ώμο.

ΜΙΓΚΕΛ ΑΝΧΕΛ ΓΚΕΡΕΡΟ: Από εκεί και πέρα, απόντας από τη χθεσινή συγκέντρωση ήταν τελικά ο Μιγκέλ Ανχεςλ Γκερέρο. Ωστόσο ο Ισπανός δεν χρειάζεται να κάνει ιατρικά και εργομετρικά τεστ, όπως οι υπόλοιποι παίκτες των Πειραιωτών, καθώς τα έκανε μόλις πριν από μία εβδομάδα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά λογικά ίσως βρίσκεται στο Ρέντη ακόμη και τη Δευτέρα.

ΑΝΤΡΕ ΜΑΡΤΙΝΣ: Εκτός λίστας για το Ζέεφελντ βρίσκεται και το όνομα του Αντρέ Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος μέσος, αν και βρίσκεται στην Ελλάδα, αναμένεται να μην συνεχίσει στους Ερυθρόλευκους, με τις επαφές του ατζέντη του με ΑΠΟΕΛ, Χάποελ Μπερ Σεβά, Τραμπζονσπόρ και Μποαβίστα να βρίσκονται σε εξέλιξη.

18-20 ΟΙ «ΚΟΜΜΕΝΟΙ» ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΖΑ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους «κομμένους», τώρα, άπαντες έχουν ραντεβού στο Ρέντη στις 26 Ιουνίου, μία ημέρα αφότου ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θα έχουν «πετάξει» για το Ζέεφελντ. Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, στο συγκεκριμένο γκρουπ θα βρίσκονται 18 με 20 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών θα είναι οι Εμενίκε, Οτζίτζα-Οφόε, Ταχτσίδης, Αντρέ Ματρίνς, Ιγκόρ Σίλβα, Τόλι, Γούτα, Μαρτίνες, Ξύδας, Λάτσι, Καραμάνος, αλλά και παίκτες από την Κ-20. Χωρίς, πάντως, να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες… προσθήκες στο συγκεκριμένο γκρουπ, ακόμη και με παίκτες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην πρώτη λίστα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ήδη φροντίσει στο γκρουπ των «κομμένων» να υπάρχει προπονητής, γυμναστής, αλλά και πλήρες ιατρικό επιτελείο. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πιθανότατα την προπόνησή τους θα αναλάβει ο Βασίλης Βούζας, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην Κ-20 των Ερυθρόλευκων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ!

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα των παικτών που υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς, τώρα, από τις 08:30 το πρωί του Σαββάτου ξεκινούν τα ιατρικά τεστ των παικτών και το απόγευμα θα γίνει ο εργομετρικός έλεγχός τους. Οι Ερυθρόλευκοι θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν ολοκληρωθεί τα τεστ.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι από τη Δευτέρα τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για τους Πειραιώτες. Και αυτό διότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προγραμματίσει διπλές προπονήσεις για όλες τις ημέρες έως την αναχώρηση της αποστολής για το Ζέεφελντ (25/06)! Μάλιστα, για την παραμονή του ταξιδιού στην Αυστρία έχει προγραμματιστεί να διανυκτερεύσουν όλοι οι παίκτες στο Ρέντη! Με τον Πέςδρο Μαρτίνς να δείχνει με το καλημέρα ότι η πειθαρχία θα είναι αδιαπραγμάτευτη φέτος. Σε όλα τα επίπεδα…

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.