Ads Top

Ψάχνει το... "μπαμ" με Μεσίνα ο Ολυμπιακός;


Όπως είναι απόλυτα λογικό τα ονόματα προπονητών που θα μπορούσαν να αναλάβουν τον Ολυμπιακό στην μετά-Σαφαιρόπουλου εποχή είναι πολλά. 


Το όνομα του Ιταλού Ετόρε Μεσίνα είναι το τελευταίο που... μπήκε στη λίστα.

Όπως είναι απόλυτα λογικό τα ονόματα προπονητών που θα μπορούσαν να αναλάβουν τον Ολυμπιακό στην μετά-Σαφαιρόπουλου εποχή είναι πολλά. Βέβαια για να περάσουν οι ερυθρόλευκοι στην εποχή αυτή θα πρέπει να παρθεί η απόφαση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τα ονόματα που εμφανίζονται στα ρεπορτάζ είναι πολλά και σε αυτά προστέθηκε ένα ακόμη το οποίο όμως φαντάζει ως η πιο δύσκολη περίπτωση απ' όλες. Το όνομα του Ιταλού Ετόρε Μεσίνα είναι το τελευταίο που... μπήκε στη λίστα. Μετά του Τρινκέρι, Πλάθα και Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ήταν η σειρά του άμεσου συνεργάτη του Γκρέγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

 Όπως είναι απόλυτα λογικό η περίπτωση του Μεσίνα μπορεί να ιντριγκάρει τον κόσμο, αλλά είναι μάλλον απίθανο να καταφέρει οι διοίκηση του Ολυμπιακού να πείσει τον Ιταλό να αφήσει το ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη, έστω κι αν είναι πρόκληση η περίπτωση του Ολυμπιακού.
Όπως και να έχει όμως οι φίλοι των ερυθρολεύκων θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.