Ads Top

Τσουνάμι στο λιμάνι: Τα πρώτα διαζύγια, μπαμ με... Ίβκοβιτς;


Ρεπορτάζ με ονόματα μετά το τέλος του πρωταθλήματος! - Ρεπορτάζ που θα συζητηθεί!


Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος, που τελικά πανηγύρισε, και δικαίως τα κατάφερε, αφού στο δεύτερο ημίχρονο έκανε τα πράγματα εκείνα, που έπρεπε, ώστε να κόψει το νήμα. Αλλαξε τον ρυθμό, έφτιαξε την άμυνα του και ο Πασκουάλ έβγαλε από το καπέλο του τον Νίκο Παππά. Ο Ολυμπιακός την ίδια ώρα θυμήθηκε παλιές κακές του στιγμές στο ΟΑΚΑ και κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο, γνωρίζοντας μια ακόμη ήττα.

Η διαιτησία έπαιξε έδρα, αλλά δεν επηρέασε τόσο τον νικητή.

Πλέον αυτό, που θα αρχίσει να νοιάζει άπαντες δεν είναι τίποτε άλλο από τις αλλαγές στα ρόστερ των δύο ομάδων.

Στον Παναθηναϊκό ο Τσάβι Πασκουάλ θα μείνει στην θέση του και θέλει πολύ να έχει ξανά τον Νικ Καλάθη. Με τον ομογενή γκαρντ έχουν γίνει συζητήσεις και θα γίνουν και άλλες, αφού από αυτόν ξεκινάει το χτίσιμο της ομάδας. Η Φενέρ τον θέλει, πολλές ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο τους, αλλά ο Καλάθης θα ολοκληρώσει πρώτα τις συζητήσεις του με το ««τριφύλλι».

Ο Μάικ Τζέιμς δείχνει να τραβάει για άλλες πολιτείες με την Αρμάνι να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Ο Κέισι Ρίβερς ανέβασε και πάλι τις μετοχές του στους τελικούς, αλλά είναι δεν πρόκειται να μείνει. Η Μπάγερν τον θέλει πολύ, η Μπάγερν, που του χρόνου θα παίζει στην Ευρωλίγκα.

Πολύ δύσκολα θα μείνει ο Κρις Σίνγκλετον (είναι κοντά με την Φενέρ), ο Τζέιμς Γκιστ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, με τον Παππά θα γίνουν κι άλλες συζητήσεις.

Στον Ολυμπιακό είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα, αφού πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους οι αφοί Αγγελόπουλοι. Οχι αν θα συνεχίσουν στην ομάδα, αλλά με ποια δεδομένα θα το κάνουν.

Οπως και να έχει, δεν θα μείνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια δεν πήρε ούτε ένα τίτλο. Πολλοί μιλάνε για Τόμιτς και τεχνικό διευθυντή τον Ιβκοβιτς, άλλοι αναφέρουν το όνομα του Μπαρτζώκα και άλλοι το όνομα του Τρινκιέρι.

Με τον Βασίλη Σπανούλη το θέμα είναι τι θα γίνει. Θα μείνει και αν ναι με ποιες προϋποθέσεις; Αν μείνει, αποκλείεται να πάρει τα χρήματα, που έπαιρνε, ενώ ζήτημα είναι και ο ρόλος του στην ομάδα. Προφανώς ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να χτίζεται σε άλλη βάση και όχι στον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Στον Σπανούλη αν μείνει βέβαια.

Παπανικολάου και Παπαπέτρου μένουν ελεύθεροι. Είναι δύσκολο -οικονομικά- να κρατήσουν οι Πειραιώτες και τους δύο. Δίνεται προτίμηση στον Παπανικολάου με τον Παπαπέτρου από την άλλη να έχει το ενδιαφέρον των Σέλτικς, του Παναθηναϊκού και μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων επίσης.

Από τους ξένους μόνο ο Στρέλνιεκς θα μείνει σίγουρα.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν πολλά για το μέλλον των δύο «αιωνίων».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.