Ads Top

Ρίχνει πολύ «χαρτί» ο Ιβάν - Εδώ και τώρα τον χρυσώνει και τον παίρνει - Στους ομίλους για πλάκα



Η χθεσινή μεταγραφική σύσκεψη στον ΠΑΟΚ έφερε σημαντικές εξελίξεις στα ανοικτά ζητήματα της ομάδας, με το κλείσιμο των μεταγραφικών υποθέσεων να αποτελεί προτεραιότητα για τον σύλλογο.


Οι κύριοι στόχοι του Δικεφάλου εξακολουθούν να είναι ο Τεέμου Πούκι και ο Πόντους Βέρνμπλουμ, για τους οποίους αποφασίστηκε -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πιέσει για να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα.




Όσον αφορά στο θέμα του Φινλανδού επιθετικού, οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση, όμως το γεγονός ότι η πλευρά του παίκτη φαίνεται να καθυστερεί τις εξελίξεις, δημιουργεί κάποιες επιπλοκές στην υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να κάνει ακόμα πολλή υπομονή και αναμένει την απάντηση του Πούκι σύντομα, ειδάλλως δεν θα διστάσει να αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Πιο δύσκολη και σαφώς πιο δαπανηρή είναι η περίπτωση του Σουηδού μέσου. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούν πως ο Βέρνμπλουμ αποτελεί ιδανική προσθήκη για τον χώρο του κέντρου και πως είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αυξήσει ιδιαιτέρως τις πιθανότητες του της ομάδας να περάσει τα προκριματικά και να δώσει το «παρών» στους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη χθεσινή σύσκεψη μεταξύ Σαββίδη, Λουτσέσκου και Μίχελ αποφασίστηκε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει την πίεση στον Βέρνμπλουμ ανεβάζοντας την προσφορά του και περιμένοντας για όσο χρειαστεί προκειμένου να τελειώσει θετικά το θέμα του διεθνούς άσου.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο Δικέφαλος όντως ανέβασε την πρότασή του για τον 31χρονο μέσο και πλέον η προσφορά του είναι η καλύτερη που έχει ο παίκτης στα χέρια του.

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η κρούση του ΠΑΟΚ ανέρχεται σε συνολικά 5.5 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Το ποσό αυτό είναι κάπως «φουσκωμένο», σύμφωνα με πληροφορίες, όμως η πραγματικότητα δεν απέχει ιδιαίτερα από αυτό το νούμερο. Όπως και να έχει, πρόκειται για σαφή οικονομική υπέρβαση από τον Δικέφαλο, ο οποίος εξακολουθεί να ασκεί πρέσινγκ στον Βέρνμπλουμ και να δείχνει πόσο τον θέλει!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.