Ads Top

Αποκάλυψη: «Τούρμπο» αντι-Λάζαρος, «ταμάμ» για ΑΕΚ - Τα σκάει ο Τίγρης;



Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Radio Granada» έφερε ξανά χθες στο προσκήνιο την περίπτωση του 25χρονου εξτρέμ, Ντάρβιν Ματσίς, για την ΑΕΚ. Ενός παίκτη που είχε συνδεθεί με την Ένωση και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.


Ο Βενεζουελάνος εξτρέμ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη Γρανάδα στη Segunda Division, σκοράροντας 14 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ, κάτι που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα «αναγκάσει» την Ουντινέζε, στην οποία ανήκει, να τον επαναφέρει στο ρόστερ της.

Μάλιστα, ήδη έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις με τον ιδιοκτήτη της ιταλικής, Τζιαμπάολο Πότσο, να ετοιμάζεται, όπως λέγεται στη γείτονα χώρα, να προσφέρει στον παίκτη ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο που θα αυξήσει τις αποδοχές του.

Εξάλλου, ο νεαρός άσος θέλει να παίξει τη και νέα σεζόν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ενώ δε φαίνεται να τον δελεάζει η προοπτική της Ελλάδας, κάτι που κάνει την περίπτωσή του μάλλον απίθανη για την ΑΕΚ.



«Σφαίρα» από την Τουρκία

Την ίδια στιγμή, στην Ένωση έχει προταθεί ένας άλλος ικανός εξτρέμ που εξετάζεται σοβαρά και σίγουρα έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Ντάρβιν Ματσίς.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, στην «κιτρινόμαυρη» λίστα προστέθηκε εσχάτως το όνομα του Ράιν Μέντες, ακραίου κυνηγού της Καϊσέρισπορ, ο οποίος μπορεί αγωνιστεί με την ίδια άνεση και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητά του.

O 28χρονος άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι (38 φορές διεθνής, 7 γκολ) προέρχεται από καλή σεζόν στην Τουρκία (39 συμμετοχές, 7 γκολ, 7 ασίστ), ωστόσο έχει ακόμα συμβόλαιο δύο χρόνια με την ομάδα του, κάτι που αναγκάζει την ΑΕΚ να σκέφτεται περισσότερο τη λύση του δανεισμού.

Η χρημαστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ και σίγουρα είναι ένας παίκτης που καλύπτει τα «θέλω» των «κιτρινόμαυρων».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.