Ads Top

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Κλείνει απόψε μεταγραφή - Ποιον θέλει ο Μαρτίνς από την Πορτογαλία!



Το όνομα του Πιέρ Κουντέ είναι στο προσκήνιο εδώ και αρκετές μέρες για τον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι πως οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του νεαρού αμυντικού μέσου. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως πρόθεση των πειραιωτών είναι να κλείσουν άμεσα το θέμα με τον 22χρονο μεσοαμυντικό που ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αυτό σημαίνει πως η σημερινή μέρα είναι καθοριστική σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του Κουντέ, καθώς οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα έχουν επικοινωνία με την διοίκηση των ροχιμπλάνκος για να τελειώσουν την υπόθεση.

Το σίγουρο είναι πως οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προχωρήσουν στην απόκτηση του παίκτη και ο Κουντέ από την δική του πλευρά είχε συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους.

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Βελόζο

Ένα στοιχείο που αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και το οποίο δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, αφορά τις πληροφορίες από την Πορτογαλία που επαναφέρουν το όνομα του Μιγκέλ Βελόζο στο «κάδρο» των επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς για την θέση του αμυντικού μέσου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα λένε οι συμπατριώτες του τεχνικού των ερυθρόλευκων, ο έμπειρος μεσοαμυντικός παραμένει στα υπόψιν του 48χρονου προπονητή του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Πορτογάλος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Τζένοα και είναι σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 32χρονος Βελόζο αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Τζένοα ενώ νωρίτερα φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει φυσικά πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει ο Βελόζο, ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί 56 φορές στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και απομένει να δούμε αν τα όσα λένε οι Πορτογάλοι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Θυμίζουμε πως το όνομα του διεθνούς μέσου είχε ακουστεί και προηγούμενες χρονιές για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχε προχωρήσει η υπόθεση. Τώρα όμως ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Πορτογαλία.

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.