Ads Top

Όλοι οι… big four για την ταλεντάρα - Μέσα και ο ΠΑΟ, βγαίνει σε πλειστηριασμό - Ποιος τον παίρνει;



Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το θέμα του προπονητή μετά τη συμφωνία του με τον Γιώργο Δώνη και πλέον ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, Νίκος Νταμπίζας καταστρώνει τα μεταγραφικά πλάνα του. Οι δύο άνδρες έχουν διαρκή επικοινωνία για τους μεταγραφικούς στόχους του τριφυλλιού, ενώ έχουν ήδη αποφασίσει η μεταγραφή που δικαιούται ο Παναθηναϊκός για έναν παίκτη άνω των 23 ετών για ξένο να είναι επιθετικού.


Όσον αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις που θα κάνει ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι, οι περισσότερες είναι νεαρών Ελλήνων και ελπιδοφόρων παικτών. Σύμφωνα με τα δεδομένα αυτά, δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει ο Νταμπίζας με τον Δώνη είναι ο Ενέα Μιχάι και ο Κυριάκος Σαββίδης.

Ωστόσο, ειδικά για τον Μιχάι, τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι. Και όχι μόνο επειδή ο στόπερ του Παναιτωλικού είναι ακριβός. Αλλά γιατί τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και οι άλλες τρεις μεγάλες ομάδες. Που έχουν μάλιστα χρήματα να διαπραγματευτούν, σαφώς περισσότερα από τον Παναθηναϊκό.

Έχει ακουστεί και γραφτεί στο παρελθόν πως η ΑΕΚ είχε ενδιαφερθεί πολύ σοβαρά για την περίπτωση του Μιχάι, όπως και ο Ολυμπιακός που θέλει να κάνει… στροφή στην ελληνική αγορά. Και φυσικά, ο ΠΑΟΚ δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Θέλει και μπορεί να πάρει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα. Κι έχει και μπόλικο χρήμα να ρίξει στην αγορά.

Ο Παναιτωλικός, φυσικά, μπορεί να βγει πολύ κερδισμένος από την υπόθεση του Μιχάι. Και γι’ αυτό θα βγάλει σε πλειστηριασμό τον ποδοσφαιριστή. Αν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, τότε είναι δεδομένο πως η τιμή του μπορεί να ξεπεράσει και το 1,5 εκατομμύριο.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.