Ads Top

Πετάξτε για Ρώμη μόνο με 21,55€! Μη χάσετε το απίστευτο travel DEAL!


Μία ακόμη εκπληκτική προσφορά για πτήσεις από/προς Αθήνα-Ρώμη σας περιμένει! Οι συντάκτες του travelstyle.gr σας βρήκαν αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψετε στην πανέμορφη πόλη της Ιταλίας μόνο από 21,55€ για τον μήνα Ιούλιο!


Την αποκαλούν «Αιώνια πόλη» και λένε ότι η ζωή σε αυτή είναι… “dolce”, δηλαδή γλυκιά! Και αυτή είναι η αλήθεια! Η Ρώµη έχει ένα µοναδικό τρόπο να σε κερδίσει και σε κάνει να την λατρέψεις… να την ερωτευτείς!


Εκεί θα βρει κανείς όλα όσα ζητάει από μια μοντέρνα πόλη και θα νιώσει την έλξη της ιστορίας της. Ένα λαμπρό αρχιτεκτονικό μωσαϊκό από τα ερείπια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, την Αναγέννηση και τα μπαρόκ κτίρια απλώνεται στα μάτια του επισκέπτη.

Όσο και να προσπαθήσουμε να την αποδώσουμε με λόγια, η ομορφιά αυτής της πόλης δεν περιγράφεται και σας προτρέπουμε να την ανακαλύψετε μόνοι σας. Μια πόλη – μουσείο, με μεγαλειώδη μνημεία που καταμαρτυρούν την μεγαλοπρέπειά της και δικαιολογημένα της έχουν προσδώσει τον τίτλο «Αιώνια Πόλη».


Μπείτε λοιπόν και κλείστε τα εισιτήρια σας στις χαμηλότερες τιμές για καλοκαιρινές διακοπές στη Ρώμη! Εμείς σας βρήκαμε μια απίστευτη προσφορά με 21,55 € για τις 12/07 από το αεροδρόμιο της Αθήνας!!! Σχεδόν τσάμπα!

Συγκεκριμένα στον  παρακάτω πίνακα θα δείτε αναλυτικά μέρες και τιμές από την Ryanair και σας έχουμε και ένα link για να μπείτε μέσα και να δείτε τις ταξιδιωτικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζουμε στο travelstyle.gr




Μπείτε εδώ για λεπτομέρειες και για να κάνετε κράτηση:https://bit.ly/2yaaNlN

travelstyle
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.