Γυρίζει σελίδα ο Παναθηναϊκός - Βάζει 20 εκατομμύρια ο Παϊρόζ! | LiveSports365


Γυρίζει σελίδα ο Παναθηναϊκός - Βάζει 20 εκατομμύρια ο Παϊρόζ!

Written By kingpourn on Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018 | 6:23 μ.μ.

Θέλεις να πας διακοπές και να..ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ λεφτά; Σου έχουμε την λύση! ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου την Aύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 20.000.000 ευρώ, εξέλιξη που προφανώς συνδέεται με την επικείμενη αλλαγή ιδιοκτησία του συλλόγου, αφού το deal μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται στην τελική ευθεία.


Οι εξελίξεις θα επικυρωθούν σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, με την προκήρυξη για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου να γίνεται γνωστή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου.
Οι σχετικές προσκλήσεις στα μέλη του Δ.Σ. που στάλθηκαν από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ήταν δύο. Αρχικά για Δ.Σ. (στις 2:30 μ.μ.) και εν συνεχεία για έκτακτη Γ.Σ. (στις 3 μ.μ.). Για το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το θέμα ημερήσιας διάταξης αφορά στην (προηγούμενη) Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 7.000.000 ευρώ που είχε προκηρυχθεί στις 8 Μαρτίου.

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ. με κύριο θέμα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι του ποσού των  20.000.000 ευρώ, με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών αξίας 0.30 ευρώ, καθώς και η αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού.

sportdog

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ..


 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports365 - All Rights Reserved
Created by D. P.