Ads Top

Τα «διαλύει» όλα ο Μαρινάκης: Διπλή «βόμβα» 17 εκατ. ευρώ - «Κόλαση» για Βραζιλιάνο που... δαγκώνει



Το Ιράν αποκλείστηκε χθες από τη συνέχεια του Μουντιάλ, ωστόσο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πρόλαβε να δείξει αρκετά καλά στοιχεία στα γήπεδα της Ρωσίας.
Μάλιστα, το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Πορτογαλία, έστω και με πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα, άφησε ακόμα πιο θετικές εντυπώσεις στα μάτια που ήταν στραμμένα πάνω στον άσο του Ολυμπιακού.

Γενικότερα, άλλωστε, ο φορ των Ερυθρολεύκων είχε πολύ καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ικανή να φέρει μια μεγάλη πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού.

Είναι δύσκολο, βέβαια, οι Πειραιώτες να πάρουν τα 10 εκατ. ευρώ που αξιώνουν για τον παίκτη σε πρώτη φάση, ωστόσο εκτιμάται στην πιάτσα πως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεδομένα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον ισχυρών «μνηστήρων» που θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια άκρως ικανοποιητική προσφορά στους Πειραιώτες.

Αννόβερο και Σισέ

Tην ίδια στιγμή, μεγάλη πρόταση στον Πειραιά μπορεί να φέρει ένας ακόμα «ερυθρόλευκος» άσος, ο Παπ Αμπού Σισέ. Μάλιστα, το ενδιαφέρον που γράφτηκε από το Αννόβερο για τον Σενεγαλέζο στόπερ φαίνεται πως έχει βάση, ωστόσο δύσκολα μπορεί να έγινε πρόταση από τους Γερμανούς ύψους 6 εκατ. ευρώ. Αν όντως ίσχυε το συγκεκριμένο ποσό, σίγουρα στο λιμάνι θα έκαναν διαπραγμάτευση, καθώς, όπως σας αποκαλύψαμε και χθες, έχουν διαμηνύσει ότι συζητούν για την πώληση του 22χρονου αμυντικού με «7 εκατ. ευρώ και πάνω».

Το «μπαμ» από Βραζιλία

Σε ό,τι αφορά τα νέα ονόματα που κυκλοφόρησαν σήμερα στον Τύπο από την αγορά της Βραζιλίας για τη θέση του «εξαριού», δε φαίνονται να είναι εφικτοί στόχοι για τον Ολυμπιακό.

Ο μέσος Γκάμπριελ Γκιρότο Φράνκο της Κορίνθιανς έχει κόστος, όπως σας γράφαμε και χθες, 4 εκατ. ευρώ, οπότε δεν τίθεται θέμα συζήτησης, ενώ ο Μπρούνο Παουλίστα, ο δανεικός στη Βάσκο ντα Γκάμα από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, είναι ένας παίκτης με μηδέν παραστάσεις που δύσκολα μπορεί να… συγκινήσει τους Πειραιώτες.

Παράλληλα, ο Ραμούλο αγωνίζεται στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Βραζιλίας, τη Φλαμένγκο, και να για αποκτηθεί χρειάζονται περισσότερα χρήματα κι από τον... Ροντρίγκο Μολέντο, η περίπτωση του οποίου έχει «κολλήσει», ενώ για τον Άλισον Λόπες Φερέιρα, τον 25χρονο μέσο της Σάντος, απαιτούνται τουλάχιστον 3 «μύρια».

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στο λιμάνι προσπαθούν να «ψωνίσουν» χαφ από τη συγκεκριμένη αγορά, αξιοποιώντας και τις διασυνδέσεις του μάνατζερ του Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο τα δεδομένα είναι πολύ δύσκολα, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα θέλει να αγοράσει παίκτη από τη «χώρα του καφέ».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.