Ads Top

Φέρνει χαφ που κάνει τη διαφορά ο ΠΑΟΚ - 1,2 εκατ. τον χρόνο - Τρέχουν οι εξελίξεις!



Καλό κλίμα υπάρχει στην υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ, μετά και την πρόταση που έχει καταθέσει στον Σουηδό μέσο.


Πρόταση που προβλέπει συμβόλαιο τριών ετών, με 1,2 εκατ. ευρώ ετήσιες αποδοχές και μπόνους.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του ΠΑΟΚ και εκτός απροόπτου οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και θετικές...


sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΥΣ "ΒΓΟΥΝ" ΟΛΑ.....ΤΟ ΧΡΕΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΑΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΔΙΛΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ , ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΡΥΓΚΙΑ ΜΑΣ ΩΣ 12 ΠΑΙΧΤΗΣ THATS ALL !!!! , AΣΦΑΛΩΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ" ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ".....ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.....ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ......ΠΡΟΕΔΡΟΙ ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ,ΤΕΧΝΙΚΟΙ , ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ , ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΤΟΠΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ), ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ , ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο "ΝΑΟΣ" ,ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ "ΚΑΛΑ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΩΡΑ ΤΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ......ΣΤΟΝ "ΠΕΡΥΦΑΝΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ" ΑΥΤΑ. ΤΕΟ - 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.