Ads Top

Έκλεισε το πρώτο ελληνικό «μπαμ» Μαρινάκη - Κάτι «βρωμάει» με top όνομα, έναν ξένο και άσο του ΠΑΟΚ



Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως όλο το διοικητικό επιτελείο της ομάδας βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σύσσωμο στην Αγγλία.


Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει ποιος ήταν ο σκοπός του συγκεκριμένου ταξιδιού, ωστόσο, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται φέτος να κάνουν αρκετές «δουλειές» στο Νησί, μιας και εκεί εδρεύει κορυφαίο γραφείο μάνατζερ που έχει πολύ καλή συνεργασία με τους Πειραιώτες.

Από την άλλη, πάντως, η πρώτη μεταγραφή των Ερυθρολεύκων θα είναι από την Ελλάδα, καθώς φαίνεται ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα από τη Λάρισα, ενώ όσον αφορά τους ξένους στόχους επικρατεί σχετική στασιμότητα και μόνο τυχαίο δεν είναι πως ένας κορυφαίο όνομα των προηγούμενων ημερών στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος Κλέμπερ, πλέον έχει «χαθεί» από το προσκήνιο.

Καμία επαφή με Μπεσίκτας

Στο μεταξύ, το γεγονός πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν στην Αγγλία το Σαββατοκύριακο (συγκεκριμένα από την Πέμπτη) αποκλείει το ενδεχόμενο συνάντησης με ανθρώπους της Μπεσίκτας για τον Κώστα Φορτούνη, όπως γράφτηκε.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας όντως βρέθηκε στην Ελλάδα, ωστόσο δεν είχε κανένα ραντεβού με τους Πειραιώτες για τον διεθνή μέσο, αν και δεν αποκλείεται να συναντήθηκε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ή να ήρθε αποκλειστικά για τον Δημήτρη Πέλκα, τον οποίο φέρεται να παρακολούθησε στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα επίσης με δημοσιεύματα.

Kάτι «βρωμάει»…

Πάντως, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, το συγκεκριμένο σενάριο για την Μπεσίκτας δε μοιάζει τόσο πιστευτό. Από την άποψη ότι η τουρκική ομάδα δεν έχει ποτέ σαν προτεραιότητα την ελληνική αγορά και προτιμάει πάντα να «ψωνίζει» από φημισμένα πρωταθλήματα για εμπορικούς λόγους, ενώ ακόμα κι αν ήθελε αυτή τη φορά να κάνει μια εξαίρεση και να αγοράσει κάποιον Έλληνα παίκτη, μάλλον δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Απλά, να σημειώσουμε ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του Δημήτρη Πέλκα φτάνει τα 7 εκατ. ευρώ, ο Κώστας Φορτούνης κοστολογείται από τον Ολυμπιακό στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ η Μπεσίκτας τα τελευταία χρόνια δεν έχει δαπανήσει ποτέ πάνω από 4 εκατ. ευρώ για μία μεταγραφή.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο πρόεδρος της Μπεσίκτας να ήρθε στην Ελλάδα για να τσεκάρει  άλλους στόχους, ή για να έχει απευθείας επαφές με κάποιους μάνατζερ, μιας και αυτό το Σαββατοκύριακο και ενόψει τελικού έγινε κοσμοσυρροή στην Αθήνα από πολλούς ατζέντηδες και εκπροσώπους όλων των παικτών των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.