Ads Top

To αποφάσισε ο Λάζαρος και το ανακοινώνει μετά τον ΠΑΟΚ - Τινάζουν την μπάνκα για τον Έλληνα άσο



Από... κοντά έχει ο Ολυμπιακός τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και ελπίζει πολύ σύντομα να ακούσει το «ναι» του παίκτη. Για τους Πειραιώτες η υπόθεση του έμπειρου εξτρέμ θεωρείται win-win και γι’ αυτό υπάρχει βάσιμη αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους το πολυτιμότερο εργαλείο της φετινής ΑΕΚ, αν και μέχρι στιγμής από τον Πειραιά τηρούν σιγήν ιχθύος επί του θέματος και δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό.


Πάντως, όπως ακούγεται απ’ όσους παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση, ο 32χρονος διεθνής άσος έχει πάρει τις αποφάσεις του και αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις την εβδομάδα μετά τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, οι Ερυθρόλευκοι έχουν λόγους να ελπίζουν, τόσο γιατί οικονομικά η πρότασή τους προς τον παίκτη είναι εξαιρετικά καλύτερη απ’ ό,τι έχει ακούσει μέχρι τώρα από την Ενωση, όσο και επειδή φρόντισαν να δείξουν από νωρίς στον παίκτη πόσο πολύ τον θέλουν και υπολογίζουν στην παρουσία του.

    Πόνταραν, δηλαδή, στον Ολυμπιακό και στο συναίσθημα αλλά και στον εγωισμό του παίκτη, ο οποίος όπως λέγεται δεν άκουσε και τα καλύτερα λόγια στην κρίσιμη συζήτηση που είχε με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ σχετικά με το συμβόλαιό του.    

Πάντως, η προσφορά του Ολυμπιακού είναι σίγουρα εξαιρετικά δελεαστική για τον παίκτη και ταυτόχρονα, πολύ συμφέρουσα για την πειραϊκή ομάδα. Καθώς σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Λάζαρο εγγυημένα 200.000 ευρώ περισσότερα απ’ όσα προβλέπει η αρχική συμφωνία του με την ΑΕΚ (320.000 ευρώ), ενώ με τα μπόνους επίτευξης στόχων ο παίκτης στο Λιμάνι μπορεί να λάβει επιπλέον 100-150.000 ευρώ.

Στον Πειραιά πιστεύουν ότι η ΑΕΚ δύσκολα θα φτάσει σε τέτοια ποσά, παρά το γεγονός ότι υπάρχει η πιθανότητα συμμετοχής στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και γι’ αυτό θεωρείται εφικτή και αρκετά πιθανή μια συμφωνία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Παράλληλα, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Ολυμπιακός κερδίζει αρκετά χρήματα και κατεβάζει το μπάτζετ στα επίπεδα του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα λάβει φέτος μέρος. Κι αυτό γιατί οι εξτρέμ του φετινού του ρόστερ, που δεν έδειξαν και τίποτα σπουδαίο, κέρδιζαν πολλαπλάσια χρήματα από τα προσφερόμενα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο...

Μελισσανίδης και στοιχήματα

Στο μεταξύ, όπως σας έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή, η Ένωση σίγουρα θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα, καταθέτοντας νέα, βελτιωμένη πρόταση, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης δε θέλει με τίποτα να δει τον παίκτη να φοράει του χρόνου τα ερυθρόλευκα. Ωστόσο, πλέον το έργο του Τίγρη δεν είναι εύκολο, μιας και οι Πειραιώτες, όπως προαναφέραμε, φαίνεται να έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ακόμα και οι στοιχημαντικές εταιρείες δίνουν φαβορί τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του παίκτη, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό έχει προκύψει εδώ και αρκετές μέρες, από την αρχή που μπήκε στα στοιχήματα το μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Πριν από δέκα μέρες περίπου, στις πρώτες αποδόσεις, οι Ερυθρόλευκοι είχαν 1,80, η Κιτρινόμαυροι 1,95, ενώ για τον ΠΑΟΚ η απόδοση ήταν... εξωπραγματική.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.