Ads Top

Στη Football League και με τη... βούλα ο Ηρακλής!



Ο φετινός "εφιάλτης" της Γ' Εθνικής ανήκει οριστικά στο παρελθόν για τον Ηρακλή. Οι "κυανόλευκοι" πέτυχαν έναν ακόμα άθλο και με τη σημερινή τους νίκη (2-1) επί του Τηλυκράτη Λευκάδας "σφράγισαν" και μαθηματικά την επιστροφή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.


Υπό κανονικές συνθήκες ο Ηρακλής δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Οι "κυανόλευκοι", για μία ακόμα φορά, μέσα σε λίγο χρόνια έπιασαν... πάτο, όμως κατάφεραν να πετύχουν το ακατόρθωτο.

Παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, παρά το γεγονός πως ξεκίνησε τη χρονιά με μόλις έντεκα παίκτες, ο Ηρακλής σημείωσε έναν ακόμα... άθλο και απέδειξε πως όταν υπάρχει όρεξη, μεράκι, αγάπη και συσπείρωση όλα είναι δυνατά.

Οι "κυανόλευκοι" κέρδισαν με 2-1 τον Τηλυκράτη Λευκάδας, συνέχισαν το αήττητο σερί τους στα μπαράζ και "κλείδωσαν" και μαθηματικά το... εισιτήριο της ανόδου στη Football League.

Oι ποδοσφαιριστές του Σπύρου Μπαξεβάνου, αν και δυσκολεύτηκαν, κατάφεραν με τα γκολ των Παπαδόπουλου (48') και του Τάι, που ήταν και το τρίτο του στο μίνι αυτό πρωτάθλημα των μπαράζ (είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 74' ο Καββαδίας) να κερδίσουν ένα ακόμα παιχνίδι, το τέταρτο στη σειρά και να δώσουν το έναυσμα στον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών στο Καυτανζόγλειο να πανηγυρίσει την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τα δύο επόμενα παιχνίδια με Βόλο και Απόλλων Παραλιμνίου, έχουν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και πλέον στον Ηρακλή, αυτό που ενδιαφέρει είναι η επόμενη ημέρα, με την σύσταση της νέας ΠΑΕ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ρίχνουν το βάρος στο να βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αμπάρης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (84΄ Κουρέλλας), Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (81΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος  (65΄ Αμαραντίδης), Πτηνόπουλος, Ρόβας (86΄ Ντε Σμεντ).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Φέτσης, Γραμματικόπουλος, Καταγής Γ., Καλογέρης.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.