Ads Top

Τον παίρνει… τζάμπα ο ΠΑΟΚ - Μεγάλο deal Σαββίδη



Μπορεί στον ΠΑΟΚ να έχουν μπροστά τους τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο παράλληλα τρέχουν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, μιας και ο Ιβάν Σαββίδης έχει υποσχεθεί ότι θα φτιάξει μία πιο δυνατή ομάδα για να κατακτήσει το επόμενο πρωτάθλημα.
Παράλληλα, λοιπόν, με τις όποιες προσθήκες εξετάζουν στην Τούμπα, κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες και για τους παίκτες του υπάρχοντας ρόστερ, με τον Ρόμπερτ Μακ να είναι μία από τις υποθέσεις που αναμένεται να απασχολήσουν πολύ σοβαρά το προσεχές διάστημα.

Μπορεί ο παίκτης να ανήκει στη Ζενίτ, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» διατηρούν οψιόν αγοράς, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, την οποία, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, προσπαθούν από τα μέσα της σεζόν να ρίξουν, προκειμένου να αποκτήσουν τον παίκτη.

Πάντως, από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι ο Σλοβάκος άσος δεν έπεισε με τη φετινή του παρουσία τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ πολλές ενστάσεις πρέπει να υπάρχουν και στους κύκλους της διοίκησης. Αυτό, βεβαίως, σημαίνει ότι στην Τούμπα είναι πολύ διστακτικοί για το αν πρέπει να πληρώσουν τόσα χρήματα για να αγοράσουν τον παίκτη.

Αν, όμως, καταφέρουν να ρίξουν την τιμή του Ρόμπερτ Μακ στο μισό από την προβλεπόμενη ρήτρα, δεν αποκλείεται να εξετάσουν διαφορετικά τα δεδομένα. Εξάλλου, όπως λέγεται, αυτή τη στιγμή η διαπραγμάτευση γίνεται για ένα ποσό κοντά στο 1,7 εκατ. ευρώ, κάτι που ενδεχομένως μπορεί να δελεάσει τους «ασπρόμαυρους», έχοντας, φυσικά, την ελπίδα ότι αν αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ ο Σλοβάκος, θα παρουσιάσει του χρόνου το πραγματικό του πρόσωπο.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.