Ads Top

Τρελό deal... 10 εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ - Τρομερή απόφαση Σαββίδη για τον παικταρά και... χυλόπιτα



Οι Τούρκοι έδωσαν πολύ μεγάλη μάχη για να πάρουν τον Δημήτρη Πέλκα από τον ΠΑΟΚ, με τον δικέφαλο να αρνείται να τον παραχωρήσει. Ωστόσο, βλέπει πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο ο Έλληνας μέσος ανεβάζει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της Ευρώπης. Και δεν σκοπεύει να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα.


Ο Πέλκας αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Αυτή θα είναι η δεύτερη ανανέωση μέσα σε έναν χρόνο αφού στις 30 Σεπτεμβρίου του 2017 είχε ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μέχρι και πριν τον Σεπτέμβριο αμειβόταν με 250.000 ευρώ. Με την ανανέωση που έγινε ως το 2021 πλέον ο μισθός του ανέβηκε στις 450-500 χιλιάδες ευρώ.

Πλέον με το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει αναμένεται να υπάρξει αύξηση περίπου 200.000 ευρώ ετησίως. Φυσικά μαζί με τον μισθό θα αυξηθεί και η ρήτρα. Από τα επτά εκατομμύρια ευρώ θα πάει στα 10 εκατομμύρια.

Επί της ουσίας ο ΠΑΟΚ λέει στους ενδιαφερόμενους πως θα πρέπει να… ξηλωθούν κανονικά και να απλώσουν χαλί εκατομμυρίων αν θέλουν να αποκτήσουν τον Έλληνα μέσο. Και μαζί δείχνει στον ποδοσφαιριστή πως τον υπολογίζει για ηγετικό ρόλο.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Γιώργος Σαββίδης είχε αναφέρει ότι ο Πέλκας δεν είναι προς πώληση. Και γι’ αυτό είχε σταματήσει ο ΠΑΟΚ τις συζητήσεις με τους Τούρκους από πολύ νωρίς.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.