Ads Top

Δεν γλιτώνει ούτε αυτός - Φεύγει και ο καλύτερος του φετινού Ολυμπιακού - Του έκαναν τρελό «χουνέρι»



Οι αλλαγές που έρχονται στον Ολυμπιακό θα είναι σίγουρα σαρωτικές και στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών υπεράνω... πάσης υποψίας. Ενας από αυτούς φαίνεται πως θα είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, για τον οποίο πληθαίνουν καθημερινά τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του, με αναφορές πως αυτό βρίσκεται μακριά από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη...


Στον Ολυμπιακό δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον Ιρανό και την αγωνιστικότητά του, ωστόσο είναι δεδομένο πως υπάρχει... θέμα με τον ατζέντη του, Ρεζά Φαζέλι, ο οποίος και ψάχνει εδώ και καιρό στο εξωτερικό για να φέρει μια καλή πρόταση στον πελάτη του.

Στο Ιράν πάντως, υπάρχει βεβαιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή πως ο έμπειρος σέντερ φορ δεν θα συνεχίσει στον Πειραιά και μετά το καλοκαίρι, όπως ακριβώς και ο συμπατριώτης του, Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος βέβαια δεν έχει πείσει με την παρουσία του στο Λιμάνι και αν φέρει πρόταση μεταγραφής δεν θα... στενοχωρηθεί κανείς.

    Για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ όμως, οι εξελίξεις θα καθοριστούν από το ποσό που θα ζητήσει ο Ολυμπιακός για να τον παραχωρήσει, αλλά και από το αν τελικά θα έρθει πρόταση από γερμανική ομάδα, μια και οι Ολλανδοί, που έχουν ακουστεί, είναι δύσκολο να ικανοποιήσουν τους Ερυθρολεύκους.

Οσον αφορά τον ίδιο τον παίκτη, ξέρει ότι έχει μια μοναδική ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή του σεζόν και την παρουσία του στο Μουντιάλ για να εξασφαλίσει το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του.

Επίσης, βλέπει και ακούει πως ο Ολυμπιακός ψάχνει πάλι για βασικό σέντερ φορ στην αγορά και αυτό είναι σίγουρα κάτι που του δημιουργεί δεύτερες σκέψεις και προβληματισμό σχετικά με τις συνθήκες πιθανής παραμονής του στον Πειραιά.

Ενώ είναι δεδομένο πως ο Ιρανός είναι πικραμένος από το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του ήταν εκείνοι που του στέρησαν -ουσιαστικά- τον τίτλο του 1ου σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα. Καθώς αν είχε εκτελέσει τα τρία πέναλτι του β’ γύρου, που δεν του επέτρεψαν οι Κώστας Φορτούνης, Ούρος Τζούρτζεβιτς και Κέβιν Μιραλάς, τώρα θα ήταν πάνω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον πίνακα τον σκόρερ και θα πήγαινε με άλλον... αέρα στο Μουντιάλ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.