Ads Top

«Βρέχει» λεφτά για την ΑΕΚ- Ανέλπιστο... δώρο στην Ένωση!



Ο Άρναρ Ίνγκβι Τρίστασον μπορεί να μην έπιασε στην ΑΕΚ, όμως κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ισλανδίας, κάτι που θα ωφελήσει οικονομικά και την Ένωση!


Έμεινε στην ΑΕΚ μόλις ένα εξάμηνο και πήρε ελάχιστες ευκαιρίες, όμως με έναν έμμεσο τρόπο, ο Άρναρ Ίνγκβι Τρίστασον έβγαλε τα λεφτά του. Ο Ισλανδός εξτρέμ που πέρασε το πρώτο μισό ως δανεικός στην Ένωση, κλήθηκε στην 23μελή αποστολή της χώρας του που θα ταξιδέψει στο Μουντιάλ, κάτι που θα έχει οικονομικό αντίκτυπο και στα ταμεία της ΑΕΚ!

Η ΦΙΦΑ δίνει ως αποζημίωση 8.530 δολάρια για κάθε ημέρα που θα λείπει από τον σύλλογο του, με τις μέρες απουσίας να ξεκινούν δύο εβδομάδες πριν από την σέντρα του Μουντιάλ και ολοκληρώνονται την επομένη του αποκλεισμού της εκάστοτε χώρας.

Το ποσό αυτό μοιράζεται ισομερώς στις ομάδες που κάθε παίκτης αγωνίστηκε την τελευταία διετία, ως εκ τούτου το μισό ποσό θα πάει στην Ραπίντ Βιένης και το ένα τέταρτο σε ΑΕΚ και Μάλμε.

Αν υποθέσουμε ότι η Ισλανδία θα τερματίσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο και δεν προκριθεί στα νοκ-άουτ παιχνίδια, τότε το ποσό της αποζημίωσης φτάνει στα 230.000 δολάρια (περίπου 200.000 ευρώ), κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα τσιμπήσει από το πουθενά ένα… πενηντάρικο!

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.