Ads Top

Νέα σενάρια: «Ντου» Γιαννακόπουλου για παίκτη του Ολυμπιακού - Έρχεται «καυτό» καλοκαίρι!



Βουίζει η πιάτσα για πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού πως αν δεν καταφέρει η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα θα αποτελέσουν μέρος ενός μεγάλου... ξηλώματος. Και δεν μιλάμε για ξένους, που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν τύχη να μείνουν πολλοί απ' αυτούς. Αλλά και για Έλληνες.


Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα τα σενάρια είναι πολλά. Και αφορούν φυσικά και την πιθανότητα να θελήσει ο Παναθηναϊκός να πάρει κάποιον από τους παίκτες του "αιωνίου" αντιπάλου. Άλλωστε έχει προσπαθήσει επί Δημήτρη Γιαννακόπουλου ακόμα και να σπάσει συμβόλαιο.


Πήγε να πάρει τον Σλούκα, πήγε να πάρει δύο φορές τον Μάντζαρη και μάλιστα πέρσι τον... άγγιξε αλλά ο γκαρντ του Ολυμπιακού τελευταία στιγμή προτίμησε να μείνει στον Πειραιά. Ποιος θα είναι ο... επόμενος που θα επιχειρήσει να "κλέψει" ο Γιαννακόπουλος;


Η πιάτσα βουίζει πως ο Παπαπέτρου αρέσει στον Παναθηναϊκό. Και πως αν δεν ανανεώσει σύντομα στον Ολυμπιακό, θα κάνει κίνηση ο Γιαννακόπουλος για... αρπαγή. Ώστε να αποτελέσει την τρίτη και... φαρμακερή προσπάθειά του. Το καλοκαίρι αναμένεται "καυτό" απ' όλες τις απόψεις, μιας και οι δύο ομάδες αναμένεται να τα πουν και στους τελικούς και στο... μεταγραφικό παζάρι.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.