Ads Top

Αυτή η ελληνική ομάδα «κρύβεται» πίσω από τον Κάιπερς



Τρομερά πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην αθλητική επικαιρότητα εξαιτίας του Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος δήλωσε ότι δε θέλει να πάει στην ΑΕΚ λόγω απαξιωτικής προσφοράς, με τις φήμες να λένε πως προτιμάει την προοπτική του Ολυμπιακού.


Άπαντες ασχολούνται με τον νεαρό Βέλγο και τον… χαμό που προκάλεσε, ενώ μέχρι πέρυσι επρόκειτο για έναν παντελώς άγνωστο παίκτη, ο οποίος βγήκε φέτος πρώτος σκόρερ στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Football League και έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ το πιο πιθανό είναι σε όποια ομάδα καταλήξει και με βάση το νεαρό της ηλικίας του (21) να μη συμπεριλαμβάνεται καν στις αποστολές, αν, φυσικά, παραμείνει στο ρόστερ και δε δοθεί δανεικός για να «ψηθεί».

Προφανώς, πάντως, για να κάνει τέτοια πρωτοφανή επίθεση ο παίκτης, σημαίνει ότι ίσως έχει τη σιγουριά μιας άλλης μεταγραφής. Το πιο πιθανό, δηλαδή, είναι ο Ούγκο Κάιπερς να ακουμπάει πάνω σε ισχυρές «πλάτες» για να αντιδράσει με τέτοιο τρόπο κατά της πρωταθλήτριας ομάδας της Super League. Και η αλήθεια είναι ότι ο μάνατζερ που εμφανίστηκε να κάνει τις δηλώσεις εναντίον της Ένωσης, είναι από τους κορυφαίους του Βελγίου.

    Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι όντως στην ΑΕΚ δεν έδειξαν ότι «θέλουν» τον παίκτη. Διότι στην ουσία επικεντρώθηκαν στη συμφωνία με τον Εργοτέλη.

Από την άλλη, η συμπεριφορά του Βέλγου μπορεί να εξηγηθεί ενδεχομένως από την oψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του και δίνει τη δυνατότητα στη Σταντάρ (και μόνο σε αυτή) να ισοφαρίσει οποιαδήποτε προφορά έχει κατατεθεί στον Εργοτέλη (εντός κάποιου χρονικού διαστήματος) και να τον πάρει πίσω. Αν και θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιο αν στη Λιέγη… θυμούνται τον συγκεκριμένο παίκτη και θέλουν να τον αποκτήσουν ξανά. Εκτός αν η βελγική ομάδα έχει συμφωνήσει με άλλη ελληνική ομάδα, πληρώσει τη ρήτρα για να πάρει τον νεαρό φορ και στη συνέχεια τον ξαναπουλήσει για να βγάλει ένα κέρδος, το οποίο, πάντως, δε θα μπορεί να ξεπερνάει τις 100-200 χιλιάδες ευρώ. Άρα το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει, για την ώρα, τουλάχιστον ακραίο.

Απεναντίας, το πιο πιθανό είναι το όλο στόρι να παίζει για επικοινωνιακούς λόγους. Ο Ολυμπιακός όντως να έχει «μπλεχτεί» στην υπόθεση και ξέροντας ότι δεν μπορεί να «κλέψει» τον παίκτη, όσο τουλάχιστον ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποστηρίζει ότι δεν αποσύρεται και τηρεί τη συμφωνία του με τον Εργοτέλη, να αναγκάσει την ΑΕΚ σε ένα νέο μεταγραφικό «κάζο», μετά την απώλεια του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αν τελικά ο παίκτης επιλέξει να παραμείνει στην Κρήτη για έναν ακόμη χρόνο και δεν πάει στην Ένωση.

Εξάλλου, στο λιμάνι, μετά την απόκτηση του Δημήτρη Μάνου, πολύ δύσκολα θα έπαιρναν έναν ακόμη φορ από τη Football League με την ίδια προοπτική (νεαρός, εξελίξιμος κ.λπ). Γι’ αυτό η πιο λογική εξήγηση που δίνεται είναι οι Πειραιώτες να θέλουν να πλήξουν επικοινωνιακά την ΑΕΚ, παρά να θέλουν να κάνουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή για αγωνιστικούς λόγους. Εξάλλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, άλλη ελληνική ομάδα δε φαίνεται να έχει κάνει «εμπλοκή» στην υπόθεση και να έχει πλησιάσει τον παίκτη για να τον «αρπάξει» από την ΑΕΚ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.