Ads Top

Απίστευτο τι συνέβη με Φορτούνη στου Ρέντη! Συνάντηση κορυφής με Μαρτίνς, τι αποφάσισαν



Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται καθημερινά στο Ρέντη και δουλεύει σκληρά, προκειμένου να είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας – Τι ειπώθηκε στη συνάντησή του με τον Πέδρο Μαρτίνς.


Σάββας Λιαμίρας



Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ένας από τους παίκτες που ποντάρει πολλά πάνω τους ο Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που χτίζει ο Πορτογάλος.

Ο Ιβηρας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον Ελληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος σε μια σεζόν που δεν κύλησε όπως θα ήθελαν στο μεγάλο λιμάνι, κατάφερε να «γράψει» διψήφιο αριθμό σε γκολ και ασίστ. Συγκεκριμένα, έπαιξε συνολικά σε 37 παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα και είχε 11 γκολ, αλλά και 14 ασίστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Φορτούνης πριν από λίγες ημέρες είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πέδρο Μαρτίνς στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με τον διεθνή άσο να μαθαίνει από πρώτο χέρι τις σκέψεις του 48χρονου τεχνικού για τον ίδιο, αλλά και για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Ο τρόπος παιχνιδιού του «ερυθρόλευκου» άσου αρέσει πολύ στον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος πιστεύει στις ικανότητές του και θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών στη συνάντηση που είχε με τον 26χρονο του εξήγησε τον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει, αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο θα «παντρέψει» τις δικές του αρετές με των συμπαικτών του, προς όφελος της ομάδας.

Ο Φορτούνης είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς Ελληνες ποδοσφαιριστές και το έχει αποδείξει περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια. Οι εξαιρετικές σεζόν που έχει πραγματοποιήσει έχουν αναγκάσει πολλές ομάδες να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του, με την Μπεσίκτας να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους μνηστήρες. Εκτός από την τούρκικη ομάδα, αρκετοί σύλλογοι και από τη Γερμανία ενδιαφέρονται επίσης για την απόκτησή του.

Τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται να σκέφτεται μόνο Ολυμπιακό. Ο Ελληνας άσος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Ρέντη και προσπαθεί να ξεπεράσει την θλάση, την οποία έχει υποστεί. Γι’ αυτό άλλο δεν βρισκόταν και στα πλάνα του Σκίμπε για το πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής με την Σαουδική Αραβία. Ο 26χρονος δουλεύει σκληρά στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών, προκειμένου να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής μέσος τις επόμενες 15-20 ημέρες θα βρίσκεται καθημερινά στο Ρέντη, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμος στην προετοιμασία, η οποία ξεκινάει στις 15 Ιουνίου. Ουσιαστικά, ο Φορτούνης θα κάνει… διακοπές στο Ρέντη, με στόχο να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να ξεκινήσει τη νέα σεζόν χωρίς προβλήματα.

Εκτός από τον Ελληνα άσο, στο Ρέντη βρίσκεται και ο Φρανθίσκο Κόστα, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Κόστα είναι ειδικός σε θέματα λειτουργίας των Ακαδημιών και πρόσφατα παρέδωσε στη διοίκηση του Ολυμπιακού έκθεση για την ακόμη καλύτερη λειτουργία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Ο Φρανθίσκο Κόστα στη έκθεσή του εστιάζει σε έναν διαφορετικό τύπο προπόνησης, αλλά και εισηγείται μια σειρά από καινοτομίες, οι οποίες αξιολογηθούν τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, από την πλευρά του θα δώσει ευκαιρίες και στα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, ενώ θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους προπονητές της Ακαδημίας.

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.