Ads Top

Απίθανη απόφαση στον Ολυμπιακό - Διώχνουν τον Προτό και δείτε ποιον φέρνουν για αντικαταστάτη του!



Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο στον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι τόσο έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές, τη συμπεριφορά τους και την εικόνα τους, που η... σκούπα θα πιάσει μέχρι και εκείνους που ξεχώρισαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.


Ένας απ' αυτούς και ο Προτό. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κατάφερε και έγινε βασικός όταν αποχώρησε ο Καπίνο, ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε "πληρώσει" τη γενικότερη άσχημη εικόνα της ομάδας. Και συγκεκριμένα, μετά απ' το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Καπίνο τελείωσε για τον Ολυμπιακό. Δεν τον είδαμε ξανά.


Το εκμεταλλεύτηκε ο Προτό, μπήκε στην αρχική ενδεκάδα, "αγκάλιασε" τη θέση του τερματοφύλακα και η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγε άσχημα. Εντάξει, δεν είναι και ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, αλλά ήταν αξιοπρεπής. Αγάπησε την ομάδα και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι οπαδοί, όταν... έκραξαν τους παίκτες στο ματς με τον Παναιτωλικό "προστάτεψαν" τον Προτό.


Όμως ο Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα... όρθιο. Και μέσα στη γενικότερη εκκαθάριση, η μπάλα θα πάρει και τον έμπειρο τερματοφύλακα και ο Ολυμπιακός θα είναι αναγκασμένος να ψάξει για τον αντικαταστάτη του. Για τον άνθρωπο που θα γίνει το νούμερο 1 της επόμενης σεζόν. Οι πληροφορίες λένε πως δεν θα ψάξει πολύ... μακριά. Εδώ δίπλα είναι και τον έχει έτοιμο.


Ο λόγος για τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τον Έλληνα τερματοφύλακα. Και μπορεί να τον φέρει στο Ρέντη όποτε το θελήσει. Ο νέος προπονητής θα κληθεί να αποφασίσει, αν και οι εισηγήσεις που του έχουν γίνει για τον Γιαννιώτη είναι άκρως θετικές. Αρκεί, βέβαια, να ξέρει και ο ίδιος ο Έλληνας τερματοφύλακας ότι θα πάρει θέση βασικού.


Γιατί αν ο Ολυμπιακός πάρει τον Ορέστη Καρνέζη, όπως φημολογείται, τότε πολύ δύσκολα ο Γιαννιώτης θα καταφέρει να βρει θέση και να διακριθεί. Μιλάμε, με λίγα λόγια, για... μάχη μεταξύ των δύο Ελλήνων πορτιέρο για μια θέση στον Ολυμπιακό.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.