Ads Top

Σενάριο-βόμβα πριν τους τελικούς! Αυτόν θέλει να… κλέψει ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό



Φτάνοντας στο φινάλε της σεζόν και περιμένοντας τους μεγάλους τελικούς της Α1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, κυκλοφόρησαν και τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια ενόψει καλοκαιριού.


Μάλιστα, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος κυκλοφορεί έντονα το τελευταίο διάστημα ένα σενάριο, που θέλει τους Πράσινους να κάνουν κίνηση για να… κλέψουν από τους Πειραιώτες έναν Έλληνα άσο και να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό της ομάδας.

Η φημολογία είναι έντονη, ωστόσο το όνομα άρχισε αν γράφετε μόλις τις τελευταίες ημέρες, αν και το Sportdog.gr σας το έχει αποκαλύψει από τις 6 Μαρτίου! Πρόκειται για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και φαίνεται πως η περίπτωσή του αρέσει πολύ στο Τριφύλλι.

Ο 23χρονος άσος δεν έχει καταφέρει ούτε φέτος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όσο θα ήθελε και λόγω τραυματισμών και να ανταποκριθεί φυσικά στις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν, όταν έπιασε Λιμάνι.

Ο Παπαπέτρου έχει ήδη μιλήσει με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, ενώ στο μυαλό του υπάρχει πιο έντονα από ποτέ, το ενδεχόμενο του ΝΒΑ. Να δοκιμαστεί στα σάμερ λιγκ, να τεστάρει τις δυνάμεις του και να δει αν μπορεί να πάρει κάποιο συμβόλαιο από τις 30 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Όπως και να έχει, το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον Ιώαννη Παπαπέτρου, ο οποίος αναμένεται να… παίξει ακόμα δυνατά τις επόμενες ημέρες στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.