Ads Top

Σκάνε «βόμβες» στον Ολυμπιακό - Διπλό «χτύπημα» από Ελλάδα, ποιος «ψήνεται» από το εξωτερικό!



Κρίσιμη εβδομάδα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού χαρακτηρίζεται η τρέχουσα, καθώς οι Πειραιώτες θα χτυπήσουν σε πολλά ταμπλό εντός κι εκτός συνόρων, περιμένοντας θετικές εξελίξεις.


Από την εγχώρια αγορά είναι δεδομένο πως οι Ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Γιάννη Μασούρα της Λάρισας, περιμένοντας να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και στις δύο υποθέσεις μέσα στην εβδομάδα.

Ο 31χρονος εξτρέμ είναι θετικός εδώ και καιρό στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι, καθώς η πρόταση των Ερυθρολεύκων είναι εξαιρετική σε οικονομικό επίπεδο, όπως εξαιρετική και ιδιαίτερα θερμή ήταν η προσέγγιση των Πειραιωτών προς τον έμπειρο παίκτη. Κάτι που εκτιμήθηκε δεόντως από τον ίδιο. Εμπόδια συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά όλα τα μηνύματα είναι αισιόδοξα σχετικά με την κατάληξη της υπόθεσης.

Οσον αφορά τον Μασούρα, θα γίνει νέα επαφή με τη Λάρισα μέσα στην εβδομάδα και όπως έχει φανεί, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία. Θεωρητικά μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να τελειώσει η μεταγραφή, αν και δεν αποκλείεται να υψωθούν εμπόδια από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που παρακολουθούν στενά την υπόθεση.

Παράλληλα, από την Τρίπολη επιμένουν πως παραμένει ανοιχτό το θέμα της ενεργοποίησης αγοράς των δικαιωμάτων του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, παίκτη που ο Ολυμπιακός «καπάρωσε» τον περασμένο Γενάρη...

Από το εξωτερικό, η πιο «καυτή» υπόθεση που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Ντέιβερσον της Παλμέρας, καθώς οι σχέσεις του παίκτη με τον προπονητή του βρίσκονται σε οριακό σημείο. Ο 27χρονος φορ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου (έμεινε στον πάγκο) στο εκτός έδρας κυριακάτικο ντέρμπι με την Κορίνθιανς και στη Βραζιλία θεωρούν ότι ο παίκτης μετράει πλέον αντίστροφα το χρόνο της παραμονής του στη «Βερντάο».

Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας παραδέχθηκε πως υπάρχουν προτάσεις δανεισμού του παίκτη, αλλά σημείωσε ότι δεν είναι στις προθέσεις της Παλμέιρας να συζητήσει έναν τέτοιο τρόπο παραχώρησής του... Τουλάχιστον όχι σε ομάδες του ίδιου πρωταθλήματος, καθώς έχει αποκαλυφθεί ότι η Κορίνθιανς και η Ατλέτικο Παραναένσε έχουν ζητήσει τον Ντέιβερσον. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αρκετά ατού στην υπόθεση και όσο ο παίκτης δεν παίζει στην Παλμέιρας τόσο θα αυξάνονται οι ελπίδες του Ολυμπιακού στην υπόθεση.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.