Ads Top

«Μπαμ» με Χιμένεθ και Μελισσανίδη μετά την ήττα – Τι «χοντρό» παίζεται με το μέλλον του Ισπανού



Το φινάλε της σεζόν άφησε μια «γλυκόπικρη» γεύση στην ΑΕΚ, καθώς η Ένωση πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια, όμως λίγες ημέρες αργότερα εμφανίστηκε άνευρη στον τελικό Κυπέλλου και έχασε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας μετριότατη εμφάνιση.


Η κακή παρουσία της ΑΕΚ χρεώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Μανόλο Χιμένεθ, ορισμένες επιλογές του οποίου στο χθεσινό παιχνίδι ξένισαν τους φίλους της Ένωσης.

Η απόφαση του Ισπανού τεχνικού να μην ξεκινήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο δεν άρεσε στους φιλάθλους της ΑΕΚ, ειδικά από τη στιγμή που τη θέση του στην ενδεκάδα πήρε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος φάνηκε πως δεν ήταν έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός αγώνα τόσο υψηλής έντασης μετά την πρόσφατη επάνοδό του από τραυματισμό, που του στέρησε το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν.

Αντίστοιχα, «χάλασε» πολλούς η μη χρησιμοποίηση του Ροντρίγκο Γκάλο από την αρχή για να παίξει ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα με αντίπαλο τον Τζάλμα Κάμπος. Ο Σουηδός ήταν ίσως ο χειρότερος παίκτης της ΑΕΚ στον τελικό και παρουσίασε πολλές αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι, όμως έγινε αλλαγή μόνο όταν τραυματίστηκε.

Ένα κακό παιχνίδι δεν είναι ικανό να «σβήσει» την πολύ καλή δουλειά που έκανε φέτος ο Χιμένεθ, ωστόσο το timing στο οποίο ήρθε η απώλεια του Κυπέλλου ενδέχεται να παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις του Ισπανού για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μετά τον τελικό ο Χιμένεθ έχασε κάποιους πόντους, κάτι που πιθανότατα θα έχει τον ανάλογο αντίκτυπο, κυρίως σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι της διαπραγμάτευσής του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.