Ads Top

Η απάντηση του Ολυμπιακού - Φέρνει στην Ελλάδα τον παιχταρά που ήθελε ο ΠΑΟΚ



Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη σεζόν με τίτλο, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος με το 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ και στη Θεσσαλονίκη μιλούν πλέον για μια πετυχημένη χρονιά. Μια χρονιά που μπορεί να μην τους έφερε το πολυπόθητο πρωτάθλημα, αλλά έβαλε τις βάσεις για το... επόμενο.


Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλές ανάγκες στο μεταγραφικό παζάρι, αφού αρκεί να βάλει κάποιες... πινελιές σε ένα ρόστερ που μοιάζει και είναι γεμάτο. Την ίδια ώρα, οι άμεσοι ανταγωνιστές του θα χρειαστούν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους. Η ΑΕΚ μικρότερες, ο Ολυμπιακός περισσότερες.


Και οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να φέρουν στο λιμάνι έναν παίκτη που τον περασμένο Γενάρη αποτέλεσε τον διακαή πόθο του ΠΑΟΚ για το κέντρο της άμυνάς του. Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος έφτασε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, αλλά έθεσε βέτο στον Παναθηναϊκό: "ή γυρίζω στη Βραζιλία ή μένω στην Αθήνα", τους είπε ο Βραζιλιάνος, που κατέληξε τελικά στην Ιντερνασιονάλ.


Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ωστόσο δεν τον ξεχνούν. Και είναι έτοιμοι να κάνουν άμεσα την κίνησή τους και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή εν όψει της επόμενης σεζόν. Και γιατί έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός από ένα στόπερ top class, όπως είναι ο Μολέδο, αλλά και για να... μπουν στο μάτι του ΠΑΟΚ, δείχνοντάς του πως παραμένει ένας ισχυρός παίκτης στο μεταγραφικό παζάρι και έτοιμος να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.