Ads Top

Τρελό σκηνικό με Πασχαλάκη στην κάμερα – Μπουνιές στο πούλμαν και η αγκαλιά του πατέρα



Η ώρα έδειχνε δώδεκα και τέταρτο, περασμένα μεσάνυχτα. Τα φώτα στο ΟΑΚΑ όμως δεν έχουν σβήσει. Παραμένουν αναμμένα για να φωτίσουν τον τροπαιούχο ΠΑΟΚ, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά και έκτη στην ιστορία του κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδας.


Στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο, λίγες ώρες πριν, εξελισσόταν μία τρελή φιέστα. Οι φωνές των παικτών και του λαού του ΠΑΟΚ έγιναν ένα, ζητωκραυγάζοντας για αυτήν την επιτυχία, η οποία επιτεύχθη μετά από τρομερή εμφάνιση κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, την οποία και ισοπέδωσε μέσα στο χορτάρι.

Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια και στις δηλώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι παρότι κατέθεσαν όλες τους δυνάμεις στον αγωνιστικό χώρο, είχαν κρατήσει λίγα αποθέματα, προκειμένου να είναι έτοιμοι για αυτό που θα ακολουθούσε στη Θεσσαλονίκη.

Ένας από αυτούς όμως ήταν σε απίστευτη υπερδιέγερση. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος μεθυσμένος από το νέκταρ της επιτυχίας δεν σταματούσε να πανηγυρίζει με τον γνωστό του τρόπο. Ήταν αεικίνητος, πείραζε τους πάντες και χάρισε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που τον προσέγγισαν για να βγάλουν μαζί του μία σέλφι.

Το καλύτερο σκηνικό με τον Έλληνα τερματοφύλακα σημειώθηκε κατά την αποχώρηση της ομάδας από το ΟΑΚΑ για το αεροδρόμιο. Ο Πασχαλάκης ήταν ο τελευταίος που απέμεινε επιβιβαστεί στο πούλμαν. Τον περίμενε όλη η ομάδα και εκείνος τους προσέφερε μία θεαματική είσοδο.

Ο αίλουρος του ΠΑΟΚ άρχισε να κοπανά με τις γροθιές του την εξωτερική πλευρά του λεωφορείου και φώναζε, «Κύπελλο, Κύπελλο, ΠΑΟΚάρα φέρε μας το Κύπελλο, στον Πύργο τον Λευκό». Πριν μπει στο πούλμαν όμως δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τους γονείς του, οι οποίοι είχαν έρθει στο ΟΑΚΑ, για να θαυμάσουν τον γιο τους, να κατεβάζει ρολλά απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Πασχαλάκης έτρεξε και πήρε μία γεμάτη αγκαλιά τον πατέρα του, ο οποίος του φώναζε με υπερηφάνεια «παιδί μου». Η κάμερα του sportdog.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε μία πολύ όμορφη στιγμή.


sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.