Ads Top

Τρέλα για Πέλκα στην Τουρκία - Απλώνουν εκατομμύρια



Δεν βρέθηκε τυχαία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ο πρόεδρος της Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι την... ψάχνουν τη δουλειά εδώ και μήνες με την Ελλάδα, έχοντας ως στόχο τον Κώστα Φορτούνη, όπως έχει γραφτεί πολλές φορές. Αλλά όχι μόνο αυτόν.


Αν κάποιος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή έχει... τρελάνει περισσότερο από οποιονδήποτε τον πρόεδρο της ομάδας, Φικρέτ Ορμάν, που έχει στενή φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τότε αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Πέλκα. Και σ' αυτόν είχε στραμμένη την προσοχή του το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο.


Μάλιστα, όπως λέγεται, οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να... σπάσουν τα ταμεία τους για να κάνουν δικό τους το next big thing του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ βάζει ως τιμή εκκίνησης τα εφτά εκατομμύρια ευρώ, αλλά είναι δεδομένο πως αν μπει σε διαπραγμάτευση τότε η τιμή θα ανέβει ακόμα και σε διψήφιο αριθμό.


Άλλωστε η Μπεσίκτας δεν έχει πρόβλημα με τα χρήματα. Σκορπάει και μπορεί να πάρει άνετα παίκτες, ακόμα και πληρώνοντας υπεραξία. Και αν θελήσει να αποκτήσει τον Πέλκα δεν θα διστάσει να τα... σκάσει χοντρά.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.