Ads Top

Απίστευτο «ντου» στον Λάζαρο: «Χειρότερος και από τον Αλεξανδρή – Τον ανέστησε η ΑΕΚ»



Απίστευτο ντου κάνει στον Χριστοδουλοπουλο το aek365. Με αφορμή τα δημοσιεύματα του ερυθρόλευκου Τύπου που φέρουν ως κλεισμένο τον Λάζαρο από τον Ολυμπιακό, η κιτρινόμαυρη ιστοσελίδα την πέφτει με τρόπο στον 31χρονο μεσοεπιθετικό.


«Χειρότερος από τον Αλεξανδρή ο Λάζαρος αν έχει υπογράψει ήδη στον Ολυμπιακό», αναφέρει ο τίτλος σχετικού θέματος και συμπληρώνεται στο λιντ: «Ο Αλέκος μπορεί να φίλαγε την φανέλα τηςπρωταθλήτριας ΑΕΚ έχοντας υπογράψει στην ομάδα του λιμανιού όμως δεν είχε συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπογεγραμένο από τον ίδιο για άλλο ένα χρόνο όπως συμβαίνει με τον Χριστοδουλόπουλο που πάνω στο πούλμαν της φιέστας τραγούδαγε “ψυχίατρε γ… τον Πειραιά”».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

Δεδομένη λες και έχουν υπογεγραμμένο συμβόλαιο θεωρούν στο λιμάνι την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου όπως φαίνεται από τα πρωτοσέλιδα τόσο στο ΦΩΣ όσο και στον Πρωταθλητή. Προφανώς κάποιος έδωσε το “πράσινο” φως για αυτά τα πρωτοσέλιδα θεωρώντας πως δεν υπάρχει περίπτωση για επικοινωνιακή ήττα όπως θα είναι η παραμονή του Λάζαρου στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ μετά από τέτοιο… άνοιγμα. Αν ο Λάζαρος που σε ερωτήσεις όχι μόνο διοικούντων αλλά και ανθρώπων με τους οποίους θεωρητικά έχει συνδεθεί πολύ στενά στην παρουσία του στην ΑΕΚ ορκίζεται ότι δεν έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, έχει ήδη υπογράψει τότε η συμπεριφορά του μόνο με αυτή του Αλέκου Αλεξανδρή πριν 24 χρόνια μπορεί να συγκριθεί αν κι ο Λάζαρος θα είναι χειρότερος!

Ο Αλέκος φίλαγε στο τελευταίο του ματς με την ΑΕΚ την φανέλα της έχοντας ήδη υπογράψει στο λιμάνι, όπου μέχρι να πάρει μπρος η παράγκα ήταν μόνιμος καρπαζοεισπράκτορας έχοντας φτάσει να φεύγει από το Ρέντη μέσα σε… πορτ μπαγκάζ για να γλυτώσει από τον λαό του Ολυμπιακού, αλλά δεν είχε υπογεγραμμένο συμβόλαιο από τον ίδιο για την επόμενη σεζόν όπως συμβαίνει τώρα με τον Λάζαρο που είχε βάλει υπογραφή σε μονομερή οψιόν της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 16 όταν έβαλε λυτούς και δεμένους για να πείσει τον Μελισσανίδη να τον πάρει στην ομάδα.

Αν ο Λάζαρος και οι δικηγόροι που του έχει βάλει ο Ολυμπιακός θεωρούν την υπογραφή του 32χρονου άσου σε συμβόλαιο με την ΑΕΚ για την περίοδο 2018-2019… ανύπαρκτη μαλλον θα βρεθούν προ εκπλήξεων όπως έγινε και πέρυσι το καλοκαίρι με τον Ντίντακ που παραλίγο να μείνει χωρίς ομάδα αν η ΑΕΚ δεν συναινούσε παίρνωντας βέβαια τα ανταλάγματα που ζήτησε για να τον αφήσει να πάει στην Εσπανιόλ. Φυσικά όλα αυτά μπορεί να είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι του Ολυμπιακού αλλα μόνο ο Λάζαρος μπορεί να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα τώρα που η σεζόν τελείωσε και δεν υπάρχει πλέον αυτή η δικαιολογία. Ο Λάζαρος που μόλις το προηγούμενο Σάββατο στο ανοικτο πούλμαν της φιέστας τραγούδαγε “ψυχίατρε γ… τον Πειραιά, τους γαυρους και την θύρα την 7” (υπάρχουν και σχετικά βίντεο) θα είναι πρωτοφανή περίπτωση.

Ο Αλεξανδρής φίλαγε την φανέλα σε παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟ ενώ ο Λάζαρος θα φωνάζει υβριστικό σύνθημα της εξέδρας εναντίον της επόμενης ομάδας του έχοντας ήδη κλείσει σε αυτή όπως δείχνουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα. Γιατί ούτε παιδί νηπιαγωγείου δεν θα μπορεί να πιστέψει αν ο Λάζαρος ανακοινωθεί από τον τριταθλητή Ελλάδος ότι μπήκαν τέτοια πρωτοσέλιδα και ο παίκτης έκλεισε μετά το τέλος της περιόδου. Η ΑΕΚ θέλει τον Λάζαρο. Το απέδειξε το καλοκαίρι του 16 όταν δεν τον ήθελε κανείς και η καριέρα του ήταν σε αδιέξοδο, το έχει αποδείξει και τώρα αφού είναι από τους λίγους παίκτες που τον κάλεσε και μίλησε προσωπικά μαζί του ο Μελισσανίδης παρότι υπήρχαν ήδη φήμες ότι έχει κλείσει στο λιμάνι. Ο ηγέτης της πρωταθλήτριας του ζήτησε να τιμήσει την υπογραφή του και μετά όλα τα υπόλοιπα θα έπαιρναν τον δρόμο τους και για μεγαλύτερη επεκταση και στο οικονομικό κομμάτι.

Ομως η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως δεν θα αφήσει έτσι απλά να θεωρηθεί… σκουπίδι ένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο ιδίως αν ο παίκτης όντως έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες και φυσικά το καλύτερο θα ήταν ο Λάζαρος να μείνει στην ΑΕΚ τιμώντας εκτός των άλλων τους μόνους οπαδούς μέχρι τωρα στην καριέρα του που τον έκαναν σύνθημα, γιατί μπορεί να προσφέρε όμως και η ΑΕK είναι αυτή που ουσιαστικά τον ανέστησε.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.