Ads Top

Ξέσπασμα Ιβάν: «Με μαχαίρωσαν πισώπλατα»! – Βόμβα για Παναθηναϊκό, καρφάρα για Τίγρη



Τον απολογισμό της σεζόν έκανε ο Ιβάν Σαββίδης στο περιθώριο της εκδήλωσης της ομάδας του ΠΑΟΚ σε νυχτερινό κέντρο το βράδυ της Κυριακής, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, όπου μίλησε μεταξύ άλκων για το μπατζετ της νέας χρονιάς, το νέο γήπεδο που θέλει να φτιάξει, αλλά και την πολυσυζητημένη ιστορία με το όπλο.


Επίσης, ισχυρίστηκε πως αυτός έσωσε τον Παναθηναϊκό, ενώ έκανε λόγο για πόλεμο που δέχθηκε από την Αθήνα και για… προδοσία, «φωτογραφίζοντας» τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Αρχικά ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ευχαρίστησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αναφερόμενος προς στον προπονητή του ΠΑΟΚ του είπε πως θα έχει απεριόριστο μπάτζετ. «Πήρες ακατέργαστο διαμάντι και το έκανες πολύτιμο λίθο. Θέλω αύριο να ξεκινήσεις τη δουλειά για τον νέο ΠΑΟΚ, θα έχεις απεριόριστο μπάτζετ».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους παίκτες και κυρίως του αρχηγούς της ομάδας: «ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βιεϊρίνια γιατί πριν το ματς του Κυπέλλου του είπα "Αντρέ θέλω να μου φέρεις το Κύπελλο" και ο Βιεϊρίνια ,ου απάντησε πως "θα το φέρω μαζί με τον Μαλεζά". Εκεί κατάλαβα πως έκανα λάθος και ότι ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, ο ΠΑΟΚ είναι σύνολο και αυτό το έχει πετύχει ο Ράσβαν Λουτσέσκου».

Εν συνέχεια δεν άφησε από το κάδρο και τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη λέγοντας: «Είπα πριν 2 χρόνια ότι θα διαλύσω το αθηναϊκό ποδόσφαιρο αλλά δεν περίμενα ότι θα με μαχαίρωσαν πισώπλατα. Θα το θυμάμαι. Είμαι στα 60 μου χρόνια αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα έχω προδοσία και πισώπλατες μαχαιριές. Μαθαίνω και καταλαβαίνω πως μαχαιριές στην πλάτη είναι κάτι που πρέπει να τις περιμένεις. Ζητώ συγνώμη από όλους γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία».

Για την ιστορία με το όπλο και την εισβολή στον αγώνα με την ΑΕΚ: «Εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν σας, αλλα αν ήσασταν μέσα στο σπίτι σας και έμπαιναν κάποιοι να βιάσουν τα παιδά σας πώς θα αντιδρούσατε; Τα παιδιά μου είναι οι παίκτες και ο κόσμος. Και έτσι αισθάνθηκα. Αν δεν κατέβαινα εγώ θα έμπαιναν χιλιάδες οπαδοί μέσα στο γήπεδο. Θα ζητησω συγνώμη γιατί δεν άφησα το οπλο.

Όταν πήρα την άδεια, μου είπαν πως μπορείς να το έχεις παντού εκτός από το αεροδρομιο. Οταν μπήκα μέσα και έκανα την κίνηση να το κρατήσω, εκείνη την ώρα που μπήκα, ένας από τους ανθρώπους μου, μου είπε πως έχω το όπλο. Εκανα αυτήντην κίνηση, γιατί απλά σκέφτηκα πως μπορεί να το αρπάξει κάποιος και να κάνει κακό».

Μετέπειτα τόνισε ότι επιθυμεί την κατασκευή του νέου γηπέδου και έβαλε τα παιδιά του να δεσμευτούν ότι θα το ολοκληρώσουν ακόμα και αν αυτός δεν θα μπορεί να το κάνει για λόγους υγείας ενώ για τον Παναθηναϊκό τόνισε: «εγώ έσωσα τον Παναθηναϊκό γιατί δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς μια μεγάλη ομάδα σαν αυτόν»!

Ο Ιβάν Σαββίδης είπε επίσης πως η κίνηση των μελών του αγωνιστικού τμήματος να φορέσουν μάσκες με το πρόσωπό του τον έκανε να κλάψει, κάτι που είχε να κάνει από τον θάνατο των γονιών του και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει μέχρι τέλους τον πόλεμο και πως στόχος του παραμένει να κάνει τον ΠΑΟΚ έναν από τους κορυφαίους συλλόγους ευρωπαϊκά.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.