Ads Top

Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - «Έρχομαι για να πάρουμε το πρωτάθλημα»!



Έμεινε τρεις μήνες στον Παναθηναϊκό προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και αποχώρησε αφού θέλει να γίνει... πρωταθλητής. Αυτό, άλλωστε, λέει και στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Γιάννη Μυστακίδη, ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώθηκε και πλέον παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ.


"Είναι η ευκαιρία μου να πείσω τον Λουτσέσκου πως αξίζω την ευκαιρία. Να παίξω και να πάρω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ", έλεγε ο "Μύστα" στους συμπαίκτες του και περιμένει πλέον την επόμενη σεζόν με ανυπομονησία.


Επί της ουσίας ο Μυστακίδης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ εν όψει της επόμενης σεζόν. Έχοντας αφήσει πίσω του τη δύσκολη περίοδο του τραυματισμού και έχοντας πάρει παιχνίδια στα πόδια του, δείχνει περισσότερο δυνατός από κάθε άλλη φορά για τη μεγάλη επιστροφή.


Αντίθετα, αμφίβολο είναι τι θα συμβεί με τον Έργκυς Κάτσε. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό να... καραδοκεί για να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Ιδιαίτερα σε περίπτωση που αναλάβει ο Δώνης τον Παναθηναϊκό, τότε ο Κάτσε θα είναι μία από τις βασικές του προτεραιότητες.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.