Ads Top

«Κόλαση» για άσο του ΠΑΟ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό



Φούντωσαν τις τελευταίες ώρες οι φήμες ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Όπως λέγεται, μάλιστα, ο παίκτης αρέσει πολύ στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ ο Έλληνας άσος ήδη έχει ρωτήσει τον φίλου του Τάσο Μπακασέτα για τις συνθήκες στην Ένωση.


Στην πραγματικότητα, όμως, δεν υπάρχει καμία επίσημη επαφή της Ένωσης για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και πίσω από τη συγκεκριμένη φημολογία φαίνεται ότι βρίσκεται ο μάνατζερ του παίκτη, Αντώνης Αποστολόπουλος, ο οποίος «προωθώντας» τον πελάτη του στην ΑΕΚ προσπαθεί στην ουσία να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τους Κιτρινόμαυρους.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι στην Ένωση θεωρούν τον εν λόγω ατζέντη άμεσο υπεύθυνο για το γεγονός ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, επίσης πελάτης του, αποχώρησε και συνέχισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Έτσι, επιχειρείται τώρα, μέσω του άσου του Τριφυλλιού, να γίνει «επανασύνδεση», αν και κάτι τέτοιο μοιάζει, προς το παρόν, αδύνατον, καθώς ο Τίγρης δε θέλει ούτε να ακούει για τον Αντώνη Αποστολόπουλο, όπως σας αποκαλύψαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Εξάλλου, ό,τι ισχύει για το ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει από την πλευρά του Ολυμπιακού για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ισχύει και για την ΑΕΚ. Δηλαδή, ο Έλληνας άσος δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό για να αποκτηθεί από άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα, καθώς αποκλείεται να γίνει η συγκεκριμένη μετακίνηση με πώληση. Παράλληλα, ο παίκτης δεν έχει καμία διάθεση να καταθέσει προσφυγή, αλλά ούτε και έχει δικαίωμα να το κάνει αν πληρωθεί από τους Πράσινους.

Επιπλέον, όπως σας έχουμε ξανασημειώσει, ο αρχηγός του Τριφυλλιού δε θέλει να προδώσει την ομάδα του για άλλον σύλλογο στην Ελλάδα, κάτι που θα μπορούσε να είχε κάνει και τον Γενάρη όταν υπήρχε η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Αν αποχωρούσε, άλλωστε, από τον Παναθηναϊκό θα το έκανε για να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και σε κάποιο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.