Ads Top

Πρωτοσέλιδο-φωτιά για Ολυμπιακό - Ιδού το μεταγραφικό πλάνο, έτσι χτυπάει για γκολτζή



Μετά τον Ντέιβερσον της Παλμέιρας, για τον οποίο σημειώθηκε τελευταία μια θετική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ, ακόμα μια περίπτωση Βραζιλιάνου φορ που εξετάζουν σοβαρά στο Λιμάνι ήρθε στο προσκήνιο, σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο του «Πρωταθλητή» (δείτε το ΕΔΩ).


Ο λόγος για τον Κλέμπερ, τον οποίο γνωρίζει ο Πέδρο Μαρτίνς από την κοινή τους θητεία στη Μαρίτιμο. Βέβαια, ο 28χρονος επιθετικός δεν είναι το… φανταχτερό όνομα που θα προκαλέσει το ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό, μιας και ο τεχνικός των Πειραιωτών φαίνεται πως βάζει το χέρι του στη φωτιά για την αξία του.

Ο Κλέμπερ δεν έχει κάνει τη μεγάλη καριέρα, παρότι για δύο χρόνια έπαιξε στην Πόρτο (2011-2013), στην Εστορίλ φέτος δεν είχε πολλές συμμετοχές, ενώ τη σεζόν 2015-2016 είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Κίνα.

Το σημαντικό, όμως, στην περίπτωσή του είναι ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, οπότε μπορεί να αποκτηθεί χωρίς κόστος, αν και το κασέ του δε θεωρείται μικρό, δείγμα ενδεχομένως ότι δεν είναι... τελειωμένος.

Πάντως, η περίπτωση Κλέμπερ, αν όντως είναι τόσο προχωρημένη για τον Ολυμπιακό όσο παρουσιάζεται, αποδεικνύει περίτρανα και τη νέα πολιτική που θα ακολουθήσουν οι Πειραιώτες αυτό το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει, δηλαδή, πρόθεση να γίνουν μεγάλα ανοίγματα, οι επιλογές θα είναι «ψαγμένες» και δε θα αφορούν ηχηρές περιπτώσεις που τις περισσότερες φορές έρχονται στην Ελλάδα για τα… τελευταία ένσημα.



Απίθανο του Αμπέλ Ερνάντες

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι η περίπτωση του Ουρουγουανού φορ, Αμπέρλ Ερνάντες, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Χαλ, μάλλον είναι πολύ δύσκολη για τον Ολυμπιακό, για έναν λόγο που προαναφέραμε. Ο συγκεκριμένος παίκτης διαθέτει πολύ υψηλό συμβόλαιο και έξω από τα στάνταρ που έχουν θέσει ενόψει της νέας σεζόν στον Πειραιά. Επομένως, μάλλον δεν μπορεί να απασχολήσει σοβαρά τους Ερυθρόλευκους.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.