Ads Top

Έκρηξη Αλέφαντου: «Καλά είπε ο Μαρινάκης, ούτε τα παλιά τραμ» - Πρόταση-βόμβα για φορ από Ελλάδα



Αυτά που είπε ο Μαρινάκης ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει, τα εγκρίνω απόλυτα -και για παίκτες και για προπονητές. Έτσι χύμα έπρεπε να μιλήσει. Και μου άρεσε που δεν άφησε τον προπονητή απ' έξω. Από πού κι ως πού προπονητής του Ολυμπιακού ο Κόντης; Του δώσανε την ευκαιρία αλλά την πέταξε.


Τίποτα δεν υπάρχει, δραματική κατάσταση. Δεν υπάρχει τακτική, δεν υπάρχει στήσιμο ομάδας, δεν υπάρχει στρατηγική, δεν υπάρχουν τρεξίματα.

Ένα παράδειγμα θα δώσω. Είσαι προπονητής και πας να παίξεις με τα Γιάννενα, συγνώμη δεν ξέρεις ότι τα Γιάννενα έχουν έναν καλό σέντερ φορ τον Κόντε; Τι κάνεις ως προπονητής του Ολυμπιακού για να τον σβήσεις; Κάνεις κάτι;

Ρε αφήστε τη μόδα, πας να παίξεις τον Κόντε στα Γιάννενα με Ένγκελς και Σισέ στην ευθεία;

    Οι χαφ του Ολυμπιακού και οι στόπερ θυμίζουν τα παλιά τραμ, σαν τα γκαζοζέ είναι. Τους έβαζε ο Κόντε στη μέση και τους γλένταγε.

Εκεί ως προπονητής δίνεις εντολές από πριν ο ένας να μην αφήνει τον Κόντε να πάρει την μπάλα και αν την πάρει και γυρίσει ντριμπλάροντας τον έναν στόπερ, ο άλλος διαγώνια λίγο πίσω θα τον καθαρίσει. Όχι να είναι οι δύο στην ευθεία και να τον αφήνουν κιόλας να πάρει τη μπάλα.

Έχει παίκτες ο Ολυμπιακός που περπατάνε. Ο Ταχτσίδης, ούτε τα παλιά τα τραμ δεν πήγαιναν έτσι. Ποδόσφαιρο παλαιμάχων παίζουνε τα χαφ και τα στόπερ του Ολυμπιακού. Όλη τη χρονιά φέτος. Θέλει μεγάλη αλλαγή παικτών. Με νούμερο 1 κριτήριο αυτό που φωνάζω πάντα, την ταχύτητα.

Και μου αρέσει που ο Πορτογάλος προπονητής που έχει πάρει ο Ολυμπιακός και βλέπει την ομάδα, λέει ότι πρώτα από την ταχύτητα θα ξεκινήσει στις μεταγραφές. Αυτό διαβάζω ότι λέει. Άντε να δούμε.

Αν σκεφτείτε πόσα πολλά λεφτά δόθηκαν στις μεταγραφές το καλοκαίρι και τι παίκτες είδαμε, είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Ο πρόεδρος τα λεφτά τα έδωσε. Αυτοί που έφεραν τους παίκτες, προπονητές και τεχνικοί διευθυντές, τι ήταν αυτές οι αργοκαρούτες που έφεραν;

    Ο Ολυμπιακός θέλει δύο χαφ, δύο στόπερ, και δύο σέντερ φορ δυνατές μεταγραφές, και έπειτα να ασχοληθεί με τα άλλα.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου για τον Κόντε. Εγώ θα τον έπαιρνα, είναι καλός γκολτζής. Αλλά μαζί θα έπαιρνα και έναν Βραζιλιάνο γρήγορο μπροστά, να ξεσηκώσει τον κόσμο του Ολυμπιακού. Να πληρωθεί αλλά να πιάσουν τόπο τα λεφτά.

Δεν επιτρέπεται να είσαι προπονητής του Ολυμπιακού και να πηγαίνεις στα Γιάννενα με τον Τζούρτζεβιτς έξω αριστερά. Δεν έχει ταχύτητα γι' αυτή τη θέση.

Οι παίκτες του ΠΑΣ δεν είναι καλύτεροι από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Έχουν όμως σοβαρό προπονητή, τον Πετράκη. Έχουν στρατηγική, και είναι προπονημένοι, δεν περπατάνε. Όπως και οι παίκτες του Αστέρα με τον Σάββα Παντελίδη. Όπως και οι παίκτες του Ατρόμητου με τον Κάναντι.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.